KAUPPA
234 900 €

UUDISKOHDE Torrevieja kaupunkipientalo 4h+k

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 89 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Torrevieja
Lisätiedot
Näissä aivan Torreviejan keskustan tuntumaan valmistuvissa kaupunkipientaloissa on kaikissa 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, oma piha-alue, parveke sekä suuri kattoterassi. Yhteisössä on asukkaiden käytössä kylpylämäinen allas-alue sekä pysäköintialue autoille.

Hinnat alkaen 234.900 euroa!

Meillä myös tutustumismatkoja, katso www.idealkodit.fi

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama henkilö palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi.

Tutustumismatka on aina juuri sinulle räätälöity ja sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kattavat esittelykierrokset kohteissa. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apuna myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market -brändin alla. Ota meihin yhteyttä kun harkitset asuntosi myymistä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi Costa del Solin alueella eli suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla. Suolajärvien ansiosta alueella on WHO:n toteama terveellinen mikroilmasto. Alueella on lukuisia puhtaita ja kirkasvetisiä sinisen lipun uimarantoja. Lisäksi alueelta löytyy erinomaisia golfkenttiä, joissa pelaaminen on edullista.

Kaikki kohteemme ovat omia, suoraan asiakkaan kanssa tehtyjä toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" toimeksiantoja. Näin takaamme sinulle turvallisen ja luotettavan asuntokaupan suoraan omistajalta, ilman ylimääräisiä välikäsiä!