Jarno Toivanen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Uusimaa
Espoo, Nihtisilta
450 €

UUSI Cybex sirona M2

Myydään. Ilmoittaja: Jarno Toivanen. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 10:11.
UUSI Cybex sirona M2
  • UUSI Cybex sirona M2
  • UUSI Cybex sirona M2
  • Kartta
Osasto: Turvaistuimet ja kaukalot
Sijainti: Uusimaa - Espoo, Nihtisilta
Hinta: 450 €
Myydään uusi ja käyttämätön cybex sirona musta M2 turvaistuin.

CYBEX Sirona M2 i-Size -turvaistuimessa toteutuvat käytännöllisyys ja turvallisuus. Turvaistuin soveltuu jopa vastasyntyneelle ja uusi käytännöllinen muotoilu mahdollistaa isommallekin lapselle riittävät jalkatilan ja mukavan matkustamisen. CYBEX Sirona M2 i-Size -turvaistuin ei vaadi kuitenkaan liikaa tilaa autossa ja siksi sitä voidaan käyttää myös pienemmissä autoissa. Lisäksi siinä on yhden käden kallistussäätö, joka antaa lisää mukavuutta päivittäisessä käytössä.

CYBEX Sirona M2 i-Size täyttää uuden eurooppalaisen turvaistuinstandardin ECE R-129 vaatimukset. Tämä uusi "i-Size-standardi" edellyttää lapsen matkustamista 15 kk ikään ja aina 105 cm pituuteen saakka selkä menosuuntaan, joka on turvallisin tapa matkustaa useiden asiantuntijoiden mielestä. Istuimen voi kääntää kasvot menosuuntaan, kun lapsi on vähintään 76 cm pituinen ja yli 15 kuukauden ikäinen.

CYBEX Sirona M2 i-Size -turvaistuin oli oman luokkansa testivoittaja vuotuisessa eurooppalaisten auto- ja kuluttajajärjestöjen toteuttamassa suuressa turvaistuintestissä 10/2016, jossa Suomesta mukana olivat Autoliitto ry. ja Kuluttajavirasto.

Turvallisuus on CYBEX Sirona M2 i-Size -turvaistuimen tärkeimpiä elementtejä. Selkä tai kasvot menosuuntaan CYBEX Sirona M2 i-Sizen integroidut lineaariset L.S.P-sivutörmäyssuojat (Linear Side-Impact Protection) nostavat ulos vedettyinä lapsen turvallisuuden uudelle tasolle ja vähentävät sivutörmäyksessä lapseen kohdistuvia voimia yhdessä pään ja hartioiden suojien kanssa. Suojaus kasvaa lapsen mukana. 12-asentoinen korkeussäädettävä pääntuki ja integroidut valjaiden ohjaimet säätyvät lapsen kasvun mukana. Nopean asentamisen autoon mahdollistaa ISOFIX-ohjaimet.

Ovh. 529e