KAUPPA
FreshMe

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

heikunantie 9c 15
02680 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset, Terveys ja hyvinvointi
https://www.freshme.fi/

UUSI Ionisoiva Ilmanpuhdistaja emmi®-Air 2 v takuu
  • UUSI Ionisoiva Ilmanpuhdistaja emmi®-Air 2 v takuu
  • UUSI Ionisoiva Ilmanpuhdistaja emmi®-Air 2 v takuu
188 €

UUSI Ionisoiva Ilmanpuhdistaja emmi®-Air 2 v takuu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 huhtikuuta 08:58
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
emmi®-Air Ionisoiva Ilmanpuhdistaja suodattaa huoneilmasta terveydelle haitalliset epäpuhtaudet. Hengittämällä puhdasta ilmaa hyvinvointi paranee, energia taso kasvaa, keskittymiskyky nousee ja olemme virkeämpiä.

Huoneiden ilma voi sisältää monenlaisia epäpuhtauksia. Tähän on monia syitä, kuten pöly, siitepöly, eläinkarvat, virukset, bakteerit, homeet, haitalliset aineet sekä paljon muuta. Tämä voi johtaa terveysongelmiin - etenkin allergikoille.

Ilman ioneilla voi olla suora vaikutus hyvinvointiisi. Ukonilman jälkeen ilma tuntuu virkistävältä ja puhtaalta. Tämä johtuu ioneista ts. varautuneista hiukkasista, jotka ovat ilmassa. Juuri nämä hiukkaset saavat meidät kokemaan ilman raikkaana.

emmi®-Air Ionisoivalla Ilmanpuhdistimella on puhdistava vaikutus: ympäröivä ilma imetään sisään ja hajut neutraloidaan. Ionien puhdistama ja tuoksuttama ilma pääsee leviämään huoneeseen takaisin ja ilma on ihanan raikasta kuin vesiputouksen äärellä.

emmi®-Air Ionisoiva Ilmanpuhdistin on ihanteellinen ratkaisu raikkaaseen huone-ilmaan kotona. Paikoissa, joissa tunnemme olevamme voimakkaita ja aktiivisia, kuten rannikolla tai vuorilla, on korkeammat ionipitoisuudet. emmi®-Air Ionisoiva Ilmanpuhdistaja voi edistää tätä raikkauden tunnetta. Ionisoitu ilma voi imeytyä paremmin keuhkoihin, koska negatiivinen varaus tekee pölyhiukkasista raskaampia ja ne vajoavat maahan. Siksi emmi®-Air Ionisoiva Ilmanpuhdistin on erityisen sopiva myös allergikoille.

emmi®-Air Ilmanpuhdistin pystyy puhdistamaan ilman epäpuhtauksista, bakteereista, pölyistä ym. yli 99%:sti 25-30m2 kokoiselta alueelta.

emmi®-Air Ilmanpuhdistin on kaunis ja toimii myös sisustus-/valoelementtinä, sillä siinä on käytössä LED-valaistus. Valaistus vaihtaa väriä välillä sini-vihreä-puna-keltainen.

Käyttöohje: Laite toimii vedellä. Mikäli laitetta käytetään päivittäin, vesi on hyvä vaihtaa kahden päivän välein epäpuhtauksien puhdistamiseksi. Laite puhdistetaan ohjeiden mukaisesti.

- soveltuu erinomaisesti allergikoille
- ionisointi poistaa pahat hajut huoneilmasta
- puhdistaa ilman
- tuhoaa bakteereja

Laitteessa on:
- 3 eri asetusta (puhdistus, ionisointi, UV-lamppu)
- LED-valaistus
- Ajastus (1-9 tuntia)
- Yöasetus
- Helppo kosketusnäyttö
- Mitat: 220 x 220 x 260 mm
- Paino: 1 Kg
- Tilavuus: 1.5 l
- Ajastus: 1 - 9 tuntia

Tulo: DC 12 V / 9 W

Lue lisää: www.freshme.fi/ilmanpuhdistaja

Ilmainen toimitus!