KAUPPA
FreshMe

Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

heikunantie 9c 15
02680 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset, Terveys ja hyvinvointi
https://www.freshme.fi/

UUSI emmi®-dent Valkoinen Ultraäänihammasharja
  • UUSI emmi®-dent Valkoinen Ultraäänihammasharja
  • UUSI emmi®-dent Valkoinen Ultraäänihammasharja
139€ 140€

UUSI emmi®-dent Valkoinen Ultraäänihammasharja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 huhtikuuta 07:55
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Settiin kuuluu emmi®-dent Metallic Ultraäänihammasharja valkoinen, yksi harjaspää, latuasasema/laturi ja ultraäänihammastahna Fresh. -> ILMAINEN TOIMITUS

emmi®-Ultraäänituotteet on palkittu ja tulokset todistettu!

Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin, hammasväleihin ja ikenien sisään. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. emmi®-dent ultraäänihammasharja puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. emmi®-dent ultraäänihmmasharja poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

emmi®-dent ultraäänihammasharja toimii 0,2 Watin teholla turvallisesti ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hankaamista. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Kun laitteen värinä on päällä, emmi®-dent Metallic värähtää 6 sekunnin välein, jolloin voit vaihtaa pesukohtaa.

emmi®-dent ultraäänihammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna. Ultraäänihammastahnan koostumus poikkeaa tavallisesta hammastahnasta siten, että Ultraäänihammastahnasta muodostuu miljoonia mikrokuplia merkittävästi enemmän tavalliseen hammastahnaan verrattuna.


emmi®-dent tarjoaa tehokkaan hammashoitovälineen haastavammillekin henkilölle. Useilla pitkäaikaissairauksilla on vastavuoroinen yhteys suun terveyteen samalla kun henkilön omat voimavarat tai taito huolehtia itsestään on vähentynyt. Akuuttia tulehdusta, parodontiittia ja suun haavaumia voidaan myös hoitaa käyttämällä emmi®-dent ultraäänihammasharjaa. Tällöin on suositeltavaa käyttää harjaa ensin hampaan pinnalla ja sen jälkeen myös ikenissä niin tuloksena saadaan ienverenvuodon väheneminen. Jos mahdollista, pidä harjaa paikoillaan yhtäjaksoisesti 30-60 sekuntia kerrallaan saavuttaaksesi nopean ja tehokkaan hoidon. Harjaa on turvallista käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Tuloksena on perusteellinen ja lempeä hampaiden ja suun puhdistus.emmi®-dent Metallic Ultraäänihammasharja puhdistaa hampaat ja suun:
- Jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa
- Ultraääni poistaa värjäymiä ja plakkia hampaista ja palauttaa normaalin värin
- Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja
- Ei liikettä jolloin mm. ikenien vetäytyminen estyy
- Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
- Poistaa hammaskiveä ja ennaltaehkäisee sen muodostumista
- Jokapäiväiseen käyttöön et tarvitse muuta hammasharjaa
- Raikas suu ja puhdas tunne jopa 12 h
- Merkkivärähdys 6 sekunnin välein merkkinä pesukohdan vaihdosta
- Suositellaan myös hammasrautojen tai proteesien käyttäjille
- Vedenkestävä

Laitteella 2 vuoden huoltotakuu, akulla 6 kuukauden takuu.

Lue lisää www.freshme.fi/metallicvalkoinen