KAUPPA
FreshMe

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

heikunantie 9c 15
02680 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset, Terveys ja hyvinvointi
https://www.freshme.fi/

UUSI emmi-dent Ultraäänihammasharja Metallic Punai
  • UUSI emmi-dent Ultraäänihammasharja Metallic Punai
  • UUSI emmi-dent Ultraäänihammasharja Metallic Punai
139 €

UUSI emmi-dent Ultraäänihammasharja Metallic Punai

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 helmikuuta 11:14
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
emmi®-dent Ultraäänihammasharja Metallic Punainen ja Fresh Ultraäänihammastahna ja laturi

- Ultraääni poistaa taudinaiheuttajat ja bakteerit jopa 12 mm syvyydeltä,

- Hellävarainen puhdistus ilman liikettä

- 96 miljoonaa ultraääni-impulssia / minuutissa

- Tutkittu, todistettu ja palkittu

Säihkyvän puhtaat hampaat ilman hankausta. Harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. emmi®-dent ultraäänihammasharja puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. emmi®-dent ultraäänihmmasharja poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

emmi®-dent Ultraäänihammasharja toimii 0,2 Watin teholla turvallisesti ilman kitkaa tai hankausta. Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hankaamista. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Kun laitteen värinä on päällä, emmi®-dent Metallic antaa merkkivärähdyksen 6 sekunnin jälkeen pesukohdan vaihdosta.

emmi®-dent Ultraäänihammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna. Ultraäänihammastahnan koostumus poikkeaa tavallisesta hammastahnasta siten, että Ultraäänihammastahnasta muodostuu miljoonia mikrokuplia merkittävästi enemmän tavalliseen hammastahnaan verrattuna.

emmi®- dent tarjoaa tehokkaan hammashoitovälineen haastavammillekin henkilölle. Useilla pitkäaikaissairauksilla on vastavuoroinen yhteys suun terveyteen samalla kun henkilön omat voimavarat tai taito huolehtia itsestään on vähentynyt. Akuuttia tulehdusta, parodontiittia ja suun haavaumia voidaan myös hoitaa käyttämällä emmi®-dent ultraäänihammasharjaa. Tällöin on suositeltavaa käyttää harjaa ensin hampaan pinnalla ja sen jälkeen myös ikenissä niin tuloksena saadaan ienverenvuodon väheneminen. Jos mahdollista, pidä harjaa paikoillaan yhtäjaksoisesti 30-60 sekuntia kerrallaan saavuttaaksesi nopean ja tehokkaan elpymisen. Harjaa on turvallista käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja. Tuloksena on perusteellinen ja lempeä hampaiden ja suun puhdistus. Laitteen värinä on mahdollista kytkeä päälle tai pois. Puhdistus perustuu pelkkään ultraääneen.

- Jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa
- Ultraääni poistaa värjäymiä ja plakkia hampaista ja palauttaa normaalin värin
- Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja jopa 12 mm syvyydestä
- Ei liikettä jolloin mm. ikenien vetäytyminen estyy
- Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
- Poistaa hammaskiveä ja ennaltaehkäisee sen muodostumista
- Jokapäiväiseen käyttöön et tarvitse muuta hammasharjaa
- Raikas suu ja puhdas tunne jopa 12 h
- Suositellaan myös hammasrautojen tai proteesien käyttäjille
- Vedenkestävä

Merkkivärähdys pesukohdan vaihdosta 6 sekunin välein
Laitteella 2 vuoden vaihtotakuu, akulla 6 kuukauden takuu.
Ultraäänihammasharjan vaihtopää tulee vaihtaa viimeistään 3 kuukauden käyttöajan jälkeen. Tämän ajan jälkeen harjasten kyky kuljettaa ultraääntä 100-prosenttisesti heikkenee, eivätkä hampaiden puhdistuksen ja suuhygienian tulokset ole enää parhaita mahdollisia.

Lue lisää: www.freshme.fi/metallicultraaanihammasharjapunainen

EI TOIMITUSKULUA!