KAUPPA
135 000 €

Upea huoneisto, 30m rannalta, merinäkyväisyydellä

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 70 m² Huoneita: 2
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Upea yhden makuuhuoneen huoneisto Alanyan Mahmutlarissa, kompleksissa jossa paljon mukavuuksia ja palveluja, aivan keskustan tuntumassa ja vain 30 metrin päässä rannasta.

Tämä kaunis 70m2 huoneisto sijaitsee ihanteellisella paikalla upeassa kompleksissa. Huoneisto on valoisa jossa avoin olohuone- ja keittiö yhdistelmä, hyvin suunniteltu joten huoneisto tuntuu suuremmalta mitä se todellisuudessa on. Huoneisto on kauniisti sisustettu ja kalustettu jossa marmorilattiat koko huoneistossa. Olohuoneen toisessa päässä on täysin varustettu, moderni ja tyylikäs keittiö. Eteisestä on pääsy kauniiseen makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, jossa on suihku. Kummastakin huoneesta on uloskäynti suurelle katetulle parvekkeelle, joka kiertää huoneistoa ja josta on kaunis näköala, osittain merelle ja vuorille.

Kompleksissa on sisä- ja ulkouima-allas, aurinkoterassi, grilli, turkkilainen sauna, kuntosali, sauna, pelihuone, tenniskenttä ja paljon muuta! Kompleksi sijaitsee keskeisellä paikalla Mahmutlarissa, ja läheltä löytyy suuri valikoima kauppoja, baareja ja ravintoloita. Käytännöllinen alikulkutie johtaa tien alitse suoraan rannalle. Alanyan keskustaan on matkaa vain 9 km, jonne pääsee helposti bussilla.

Huoneisto myydään täysin kalustettuna!!!