KAUPPA
159 000 €

Upea kattohuoneisto merinäköalalla Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 215 m² Huoneita: 5
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya, Mahmutlar
Lisätiedot
Myytävänä 5 H + K kattohuoneisto Alanyan Mahmutlarissa. Kiinteistö sijaitsee kukkulalla josta upea merinäköala. Alueella on iso ulko uima-allas ja sisätiloissa iso kuntosali ja sauna.
Asunto sijaitsee Mahmutlarin kuvankauniilla ja lapsiystävällisellä alueella, Taurusvuoriston juurella. Kuitenkin vain kävelymatkan päässä keskustasta ja rannasta. Alue on rauhallinen ja hiljainen, missä voi rentoutua ja nauttia, hyvä valinta loma-asunnolle, sijoituskohteeksi tai pysyväksi kodiksi. Mahmutlarin keskustassa on runsas valikoima erilaisia kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, jos kaipaa vipinää ja vilskettä elämään.
Kiinteistö rakennettiin 2007. Alueella on yhteensä 66 taloa.
Kattohuoneisto on noin 190 m2 , keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneissa klinkkerilattiat. Kylpyhuoneet on kokonaan kaakeloitu ja suihkuissa lasiovet. Asunnossa on 2 parveketta ja suuri kattoterassi, josta kaikista mahtavat näkymät merelle. Olohuoneen kattoa koristaa kaunis koristelista kohdevaloilla. Ikkunat on ilmanmuuta kaksinkertaiset PVC-kehyksillä. Ulko-ovi on tukevaa terästä turvalukolla.

Asunto myydään täysin kalustettuna, kodinkoneineen ja ilmastoinilla.

Ystävällinen ja avulias talonmies asuu alueella ja huoltaa aluetta. Alueella on kaunis uima-allas lastenaltaalla ja yhteiset suihkut, kaunis rehevä puutarha, aurinkoterassi, grillauspaikka ja pysäköintialue. Kellarista löytyy yhteinen varasto.