KAUPPA
229 000 €

Upea kattohuoneisto merinäkymällä Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 230 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Upea 2 kerroksinen kattohuoneisto, 2 makuuhuoneella, joka sijaitsee rauhallisella alueella Alanyan Cikcillissä.

Huoneisto tarjoaa kaikkiaan 230 m² luovasti suunniteltua, täysin kalustettua asuintilaa josta aivan upeat näkymät sekä merelle ja vuorille. Huoneisto on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu. Ala-kerrassa on avoin olohuone ja keittiö yhdistelmä. Keittiöpuoli on tilava ja moderni jonka baaritiski erottaa keittiöosan olohuoneesta. Lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat päästävät paljon valoa sisään joka tekee huoneistosta valoisan. Eteisestä on myös pääsy kylpyhuoneeseen suihkulla, yhteen makuhuoneeseen, jossa oma kylpyhuone ja eteisestä johtaa portaat yläkertaan.

Yläkerrassa on suurempi yleistila minikeittiöllä, kylpyhuone ja suuri makuuhuone, jossa oma kylpyhuone ja josta suora käynti parvekkeelle. Kahdet lasiovet johtavat ulos suurelle parvekkeelle ja terassille, josta aivan upea näkyväisyys! Täällä on myös suuri kylpyhuone, jossa oma sauna.

Kompleksissa on suuri ulko uima-allas, aurinkoterassi, grillipaikka, tenniskenttä, kuntosali ja sauna. Se sijaitsee vajaan 1 km:n päässä rannalta, 2 km Alanyan keskustasta ja kävelymatkan päässä Cikcillin keskustasta. Cikcilli on rauhallinen kaupunginosa jossa runsaasti kauppakeskuksia, kauppoja ja ravintoloita aivan lyhyen kävelymatkan päässä.