Jari Pihlman
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Thaimaa
Moon 7, hin lek fai
300 €/vko

Upea loma-asunto Thaimaa Hua Hin

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 356 m² Huoneita: 6
Maa: Thaimaa Kaupunki: Hua Hin
Lisätiedot
Vuokrataan upea loma-asunto Thaimaassa. Vietä kesäloma - tai talviloma Thaimaassa omassa hulppeassa villassa! Talvi ja kevät on parhaat ajankohdat Thaimaan lomalle mutta myös kesä ja syksy ovat hyviä aikoja aika mennä Hua Hiniin - lämpöä todellakin riittää, lennot Bangkokiin halpoja!

Talvea ja kevättä 2021 myydään jo vauhdilla, varmista lomasi ajoissa! Sopimukseen korona force majeure klausuuli.

Vuokrataan upea loma-asunto, villa, Thaimaasta, Hua Hinista, Black Mountain Golf Clubin läheltä. Isossa imastoidussa tilavassa talossa 356 br neliötä, 220 asuin neliötä, oma n.600m2 aidattu puutarha, uima-allas ja jacuzzi. 4 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonetta, isot oleskelutilat alakerrassa, eurooppalainen keittiö sekä thaikeittiö ulkona.

Hyvät varustelut mm. aito 8ft kivinen biljardipöytä ja langaton Wifi koko tontilla. Ohjeistukset ja palvelut huippuluokkaa, voit aloittaa lomasi kuin "paikallinen" heti ensimmäisestä päivästä. Saatavilla palveluita kuten hierontaa, morning maid palvelua, lapsenhoitoa, kokkausta ja cateringia, autonkuljettaja - mitä vain mieleen tulee laadukkaaseen loman viettoon. Hinnat normaalisti 340e-420-520-650e / vk ajankohdasta riippuen. Vuokraa Hondan skootteri tai Ford Ranger Hi-rider King Cab pick up, tai Toyota Fortuner maasturi kätevästi tuotuna pihaan. Oma kulkuneuvo antaa lomalle ihan uuden ulottuvuuden - saat hyvät vinkit ja neuvot paikoista mihin tavalliset turistit eivät eksy.

Minimivuokra-aika viikko, suositaan 2vk ja yli vuokra-aikoja. Pyydä tarjous!

Kesän ja syksyn 2020 yli 2:n viikon varauksiin oma kokki tai morning maid - palvelija päiväksi kaupan päälle - päätä sinä ruoat, kokki hoitaa loput!

Thailoma / Jari

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin