129 000 €

Upea luksus kattohuoneisto omalla kattoterassilla

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 250 m² Huoneita: 5
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Nyytävänä tämä upea 4 makuuhuoneen kattohuoneisto omalla kattoterassilla, lähellä Oban kaunista hiekkarantaa.

Tämä ylellinen huoneisto on 250m2, täysin kalustettu, tilava ja tyylikkäästi sisustettu. Huoneistossa on avoin yhdistetty olohuone ja ruokailutila, jota ympäröivät suuret ikkunat, ja moderni keittiö takaseinällä. Huonetta ympäröi suuri kaareva parveke, josta upeat näkymät uima-altaalle ja Taurus-vuorille. Huoneiston alakerrasta löytyy myös suuri vierashuone ja kylpyhuone suihkulla.

Marmoriportaat eteisestä johtavat yläkertaan, jossa on 3 huonetta ja kylpyhuone suihkulla. Yksi makuuhuoneista on valtava jossa oma kylpyhuone. Toisissa makuuhuoneissa on erkkeri vinokaton alla, joka on erinomainen opiskelunurkkaus. Lasiovet avautuvat suurelle kattoterassille josta upea näköala ja jossa runsaasti tilaa rentoutumiseen ja auringon ottoon.

Kompleksia ympäröi kaunis hyvin hoidettu puutarha jossa suuri uima-allas ja aurinkoterassi. Kompleksissa on myös pöytätennis ja polkupyörille tila. Lähiympäristö on rauhallinen, jossa paljon kauppoja ja ravintoloita, ja hiekkaranta on vain 500 metrin kävelymatkan päässä.

Omistatko huoneiston tai huvilan Alanyassa ja oletko myyntiaikeissa? Ota meihin yhteyttä! 16 vuoden aikana olemme myyneet yli 2000 kiinteistöä Alanyassa.