Nonna
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (614)
Uusimaa
Vantaa, Kirkonkylä-Veromäki | Kartta
Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani
  • Kartta
10 €

Ursula Pohjolan-Pirhonen:3x historiallinen romaani

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 helmikuuta 12:24
Ursula Pohjolan-Pirhonen
Kolme historiallista romaania:
1. Versaillesin valtiatar
2. Haikon kaunis Ebba
3. Björkvikin kartanon kaunotar

1. VALTIATAR
"Ludvig XIV, Ranskan loistava Aurinkokuningas, rakasti naisia. Kun hän 15-vuotiaana asteli tuomiokirkkoon kruunattavaksi ei kansan ihastuksella ollut rajoja - nuori valtias oli kaiken kauneuden ja uljuuden ilmentymä. Sekä aatelisneidot että kurtisaanit menettivät hänelle sydämensä, mutta lukemattimien kaunottarien joukosta Ludvig valitsi vaalean majurintyttären Louise de la Vallieren..."

2. EBBA
"Tapahtumapaikkana Helsinki, Porvoo ja Viipuri, pääroolissa kauppias Kristian Grönfelt ja kirjan loppupuolella hänen poikansa Hans. Haikon kaunis Ebba on Kristian Grönfeltin lapsuudenystävä ja nuoruuden rakastettu, jota hän ei onnistunut koskaan unohtamaan..."

3. KAUNOTAR
Tarina alkaa 1960/-70-luvulla ja palaa tarinassa Ruotsin vallan aikaan: "Historiantutkija, vaatimaton naismaisteri tulee Björkvikin kartanoon selvittämään leskimiesisännän erään esi-isän tuntematonta taustaa. Salakätköstä löydetyn päiväkirjan perusteella esi-isä surmasi kauniin, mutta katalan ranskatarvaimonsa ja pakeni maasta arkisen ja uskollisen ystävättärensä kanssa. Yllättäen paljastuu, että nykyisen kartanonherran kohdalla suvun historia on toistunut..."

Kaikki siistikuntoisia, kovakantisia kirjoja; 1. muutamalla sivulla hieman lukemisen jälkeä 3. kansilehdeltä ex-libris poistojälki, 2 uudenveroinen; kansipapereissa säilytysjälkeä.

* Hinta kolmelle kirjalle yhteensä 10 euroa
...tai 5 e/kirja
......voit halutessasi myös vaihtaa kolmen kirjan settiin jonkin saman kirjailijan toisessa ilmoituksessani olevan kirjan !

Nouto Vantaalta.
Koko setin edullisin postitus MiniÄrrä-pakettina 5,90 euroa.

* Samankaltaisia kirjojani löydät hakusanaparilla: nonna romantiikka

Hakusanoja: romantiikka kirjallisuus ihmissuhteet historiallinen mennyt aika romaani rakkausromaani kuninkaalliset hovi hovielämä bestseller best seller Pohjola-Pirhonen