Nonna
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (589)
Uusimaa
Vantaa, Kirkonkylä-Veromäki | Kartta
Ursula Pohjolan-Pirhonen: 3 kirjaa eri aikakausilt
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen: 3 kirjaa eri aikakausilt
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen: 3 kirjaa eri aikakausilt
  • Ursula Pohjolan-Pirhonen: 3 kirjaa eri aikakausilt
  • Kartta
10 €

Ursula Pohjolan-Pirhonen: 3 kirjaa eri aikakausilt

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 helmikuuta 14:15
Ursula Pohjolan-Pirhonen
kolme kirjaa eri aikakausilta
1. Sjundbyn kartanon valtiatar
2. Rakas painovirhe
3. Tammimäen nuori rouva

1. SJUNDBYN
"Monet tytönsilmät olivat luoneet keimailevia katseita komeaan Jaakko Henrikinpoikaan, Sjundbyn mahtavaan kartanonherraan, joka oli myös amiraali ja Viipurin käskynhaltija, mutta kukaan ei ollut onnistunut sulattamaan tiukkuutta ylpeäksi mainitun herran silmistä. Eikä kukaan ollut nähnyt hänen sydämeensä, saanut tietää siitä onnettomasta rakkaudesta, jonka muisto ei koskaan jättänyt kantajaansa. Mutta kun Jaakko-herra tapasi Kankaisten kartanon nuoren ja raisun kaunottaren Kristiinan, leimahti rakkaus kohta tuliseen loimuun..."

2. PAINOVIRHE
"Lehteen? Ei koskaan! Minusta ei tule toimittajaa! Minä inhoan lehtimaailmaa." Mutta miten käykään: Kaarinan sydäntä vihloo vielä katkera pettymys rakkaudessa, mutta pian hän huomaa, että elämä pyörii vinhaa vauhtia. On käytävä haastattelumatkoilla, laadittava horoskooppeja ja lepyteltävä raivostuneita lukijoita, jotka uhkaavat oikeudenkäynnillä... "

3. TAMMIMÄKI
"Menestyksekkään Tammimäki-sarjan kolmas osa. Kuvauksen kohteena vuosisadan alkupuolen herraskartanoiden kiehtova maailma, Margaretan onni ja sen varjot..."

Erittäin siistikuntoisia, kovakantisia kirjoja; kaikki sisältä lähes uudenveroisia, kaikki 1. painos ; kansipapereissa/kansissa säilytysjälkeä.

* Hinta kolmelle kirjalle yhteensä 10 euroa
...tai 5 e/kirja
......voit halutessasi myös vaihtaa kolmen kirjan settiin jonkin saman kirjailijan toisessa ilmoituksessani olevan kirjan !

Nouto Vantaalta
Koko setin edullisin postitus MiniÄrrä-pakettina 5,90 euroa.

* Samanlaisia kirjoja löydät hakusanaparilla: nonna lit
...tai samalta kirjailijalta: nonna ursula

Hakusanoja: rakkausromaani romaani Chick lit chick-lit kinsella bestseller best seller huumori Himoshoppaaja romantiikka ihmissuhteet historiallinen mennyt aika romaani kuninkaalliset hovi hovielämä Tammimäki-sarja nonna