Joonas Ahonen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (32)
Uusimaa
Helsinki, Itä-Pasila | Kartta
Uudet KK Aurinkoleijona kalvosinnapit 925 hopeaa
  • Uudet KK Aurinkoleijona kalvosinnapit 925 hopeaa
  • Uudet KK Aurinkoleijona kalvosinnapit 925 hopeaa
  • Uudet KK Aurinkoleijona kalvosinnapit 925 hopeaa
  • Kartta
79€ 90€

Uudet KK Aurinkoleijona kalvosinnapit 925 hopeaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 18:19
Myyn omalla nimelläni, naamallani ja puhelinnumerollani. Myymäni tuotteet ovat sitä mitä sanon ja voin esittää ostokuitit tai alkuperän muuten tarvittaessa.
http://bit.ly/AhonenFB

Käyttämättömät Kalevala Korun 925 hopeasta valmistamat Aurinkoleijona-sarjan kalvosinnapit. Mukana rasia ja koruista kertova vihko.

Erinomainen joululahja miehelle tai isälle.

Lisätietoja Kalevala Korun sivuilla:

https://www.kalevalakoru.fi/fi/aurinkoleijona-kalvosinnapit-1

Ajattelitko tarjota tästä "puoleen hintaan"? Osta myös jotain muuta, niin saat alennusta, mutta tuskin sentään puoleen hintaan - tai, voithan kokeilla. Tyhjennän Kalevala- ja vintagekoru- ja kellovarastojani ja myyn vähän muutakin nurkkiin kertynyttä pois tilaa viemästä. Linkki kaikkiin myymiini tuotteisiin löytyy oikealta ylhäältä, nimeni alapuolelta.

Voin postittaa 3e lisämaksusta kirjeessä, mutta mieluiten teen kaupat kasvotusten, jolloin voit vielä itse tarkistaa kaupan kohteen ennen ostamista. Nouto tapahtuu nopeiten Pasilasta, Helsingistä. Postitus kirjatussa paketissa 7e. Kauppahinta on maksettava etukäteen tilisiirtona, paypalilla tai bitcoineilla. Jos kaupat tehdään kasvotusten, maksu käteisellä ja ei toimituskuluja. Postitettaessa kuvaan videon korun pakkauksesta ja postiin jättämisestä.

Mitä on sterling-hopea? Se on vanhan standardin mukaan 91,5-92,5% hopeaa ja 7,5-8,5% jotain muuta metallia. Nykyisin vain 92,5% katsotaan olevan sterlingiä. Normaalisti koruissa käytetään tätä laatua ja aiemmin on käytetty 830-hopeaakin eli 83% hopeaa ja 17% muuta. Hopeaan sekoitetaan muita metalleja, sillä 100% hopea ei kestä käyttöä. Yleensä kyseessä on kupari.
Katso ilmoittajan toimitustavat