Noora
Torin käyttäjä syyskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Uusimaa
Helsinki, Toukola-Vanhakaupunki | Kartta
Uusi Greyse kantohuppari
  • Uusi Greyse kantohuppari
  • Uusi Greyse kantohuppari
  • Uusi Greyse kantohuppari
  • Kartta
70 €

Uusi Greyse kantohuppari

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 huhtikuuta 10:05
Lisätiedot
Äitiysvaatteet, koko: 40 (M), naisten

Myydään uusi ja käyttämätön, vain kertaalleen sovitettu Greyse kantohuppari (kantotakki/äitiystakki) koossa 38/40. Tilattu netistä, mutta tämä olikin minulle liian iso, joten ei tule meillä käyttöön.

Väljä malli ja mielestäni mitoitus on reilu. Helman leveys alhaalta n. 55cm ja lantion kohdalta (taskun alareunasta) leveys n. 60cm. Joustavaa materiaalia. Ylhäältä leveä malli, jotta lapsi mahtuu kyytiin.

Lasta voi kantaa edessä tai takana. Erillistä kantopaneelia ei ole, joten tämä on helppo pukea päälle myös lapsen ollessa selkäpuolella. Soveltuu käytettäväksi jo raskausaikana ja lisäksi tämä toimii mainiosti myös ilman kannettavaa tai raskausmahaa. Huppari on suht paksua materiaalia, joten kohta tämä käy jo päällystakiksi. Ihanteellinen hankinta keväällä tai kesällä syntyvän vauvan äidille, joka haluaa syntymän jälkeen kantaa vauvaa kantorepussa tai -liinassa. :)

Lisätietoja vastaavasta hupparista löytyy esim. Ipanaisen sivuilta: https://www.ipanainen.fi/fi/product/greyse-kantohuppari/141496

Hupparia saa tulla sovittamaan ennen ostopäätöstä.

Nouto Arabianrannasta, kulkeutuu omien menojen mukaan Helsingin keskustaan ja Turkuun. Postittaessa kulut ostajalle.

Hp. 70 eur (ovh. 95)

Ilmoittajan toimitustavat