Niittyhuippu
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Espoo, Niittykumpu
Haukilahdenkatu 1 | Kartta
Uusi hieno 30m2 yksiö Espoon Niitykumpu metroasema
275 000 €

Uusi hieno 30m2 yksiö Espoon Niitykumpu metroasema

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 13:36
Pinta-ala: 30 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2017
Maakunta: Uusimaa Alue: Niittykumpu
Kunta: Espoo Osoite: Haukilahdenkatu 1
Muuttovalmis koti Espoon korkeimman asuintalon 19. kerroksesta. Metroasema ja kauppakeskus talon alakerrassa. Länsimetro aloittaa liikennöinnin 18.11.2017.

Myyntihinta: 115.889 eur
Yhtiölaina: 159.111 eur
Velaton kokonaishinta: 275.000 eur

Hoitovastike: 132,00 eur/kk
Vesimaksu: 20,00 eur/kk/hlö
Pääomavastike: 289,68 eur/kk

Asunnossa on valtava asunnon levyinen 10m2 lasitettu parveke, joka toimii lisähuoneena lähes ympäri vuoden. Hissillä suoraan ostoskeskukseen ja metroasemalle. Hyvät yhteydet Helsinkiin, Matinkylään, Keilaniemeen ja Aalto-yliopistolle Otaniemeen.

Keittiö:
Novartin Petra keittiö Työtasot Kvartsia, Ylämaan Graniitti Kodinkoneet Electrolux, keittotaso AEG, kalusteuuni AEG, liesikupu, Jääpakastinkaappi AEG, astianpesukone AEG

Kylpyhuone:
Laattalattia ja seinä, peilikaappi Laattapisteen Dansani Mido, Mido allaskaluste, suihku, suihkuseinä, wc-istuin Gustavsberg Nautic 5500

Tornitalon ylimpään kerrokseen rakennetaan näköalatasanne, joka on kaikkien asukkaiden käytössä. Kaksi saunaosastoa, joista toinen 14. kerroksessa. Kahdelle eri tasolle rakennetaan viihtyisät viherpihat. Talon ensimmäistä kerrosta hallitsee Niittykummun Metrokeskus, jonka tarjonta keskittyy arjen tarpeiden monipuoliseen tyydyttämiseen ja tehokkaaseen arjen palvelutarjontaan.

Niittykumpu sijaitsee Länsiväylän kupeessa, Kehä I:n ja Kehä II:n välissä, joten yhteydet toimivat moneen suuntaan. Tapiolan keskus ja Iso-Omena sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä. Päivittäistarvikkeiden hankkimiseen ei tarvitse kuin ajaa hissillä alas Metrokeskukseen. Myös päiväkoti ja alakoulu löytyvät alueelta ja lukuisat liikuntamahdollisuudet Tapiolan urheilupuistosta.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin