Alina J
Torin käyttäjä maaliskuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (12)
Uusimaa
Helsinki, Paloheinä | Kartta
Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla
  • Kartta
20 €

Uusi mala-koru Elämän puu -symbolilla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 10:27
Mala-koru (Mala Beads) on buddhalainen perinteinen rukousnauha, jossa käytetään puu- tai kivihelmiä. Malaa voi käyttää meditaatioon, sisäiseen rauhoittumiseen, mantrojen lausumiseen tai muuten kauniina kaulakoruna, joiden kivet muistuttavat aina välillä pysähtymään ja muistamaan mikä on milloinkin itselleen tärkeintä.

Tämä mala on tehty aidoista picture jaspis- ja sammalakaattihelmistä ja on koristeltu pienillä hopeanvärisillä ykstiyiskohdilla sekä samantyylisellä Elämän puu -symbolilla. Tämä on yksi niitä symboleita joita on nähty melkein kaikkien kansojen mytologioissa, kulttuureissa ja uskonnoissa. Nykyajan hektisessä rytmissä ihmisillä on taipumusta palata näihin ikuisiin ikoneihin ja etsiä niistä uutta merkitystä.Elämän puu -symboli, joka viittaa sekä meidän individuaaliseen evoluutioon että meidän siteeseen ja yhteyteen kaikkeen muuhun elämään, onkin yksi tämän vuosisadan ja uudenlaisen henkisyyden etsimisen suosituimpia motiiveja.

Tätä elämän teemaa jatkavat mainiosti kiviterapiassa erittäin arvostetut jaspis- ja sammalakaattihelmet, joista joikainen kivi on kuin itse luonnon piirtämä taideteos.

Sammalakaatti on maa-elementin energioihin liittyvä kivi, joka luo yhteyttä luontoon sekä auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Se on tasapainottava kivi, joka selkeyttää ja virkistää ja vetää liialliseen uneksimiseen taipuvaista mieltä takaisin maan pinnalle, ja toisaalta avaa liian konkreettisen ihmisen mieltä luovuudelle ja inspiraatiolle. Sammalakaatti karkottaa pelkoja ja painajaisia ja vahvistaa itseluottamusta. Elementtinsä puolesta se sopii myös vaurauden kutsumiseen.

Turvallisuudentunnetta ja perhearvoja vaaliva ja suojaava kivi, jaspis-kivi vahvistaa juurichakraa, joka on 'kivijalkamme' ja terveytemme perusta elämän perusasioissa. Juurruttaa suhteellisuudentajua ja elämän harmoniaa. Voi stimuloida myös luovuutta lisäämällä aloitteellisuutta.

Mala on n. 45cm pitkä niskasta alaspäin ja buddhalaisen perinteen mukaan siinä on 108+1 helmeä.

Ilmoittajan toimitustavat