Uusia asuntoja valmistuu Mar Menorille
  • Uusia asuntoja valmistuu Mar Menorille
  • Uusia asuntoja valmistuu Mar Menorille
  • Uusia asuntoja valmistuu Mar Menorille
  • Kartta
124 950 €

Uusia asuntoja valmistuu Mar Menorille

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 63 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: San Pedro del Pinatar
Viihtyisä ja moderni 16 asunnon yhteisö valmistuu Costa Calidalle Espanjaan, San Pedro del Pinatarin kaupunkiin talvella 2018.

Asunnoissa kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, olohuone avokeittiöllä sekä pohjakerroksen asunnoissa omaa terassitilaa etu- ja takapihalla yhteensä 33m2 ja kattohuoneistoissa noin 74m2 kattoterassi. Kaikki huoneistot ovat pohjoinen-etelä suunnassa. Pohjakerroksen asunnot alk. 124950 ja kattohuoneistot 144 950. Kolme kattohuoneistoa jo varattu!

Asuinalueen keskellä uima-allasalue käytettävissäsi. Jokaisella asunnolla parkkitilaa. Erinomainen sijainti vain 1,5km Mar Menorin ison laguunin uimarannoilta.

Noin 25 000 asukkaan San Pedro del Pinatarin kunta sijaitsee Murcian alueella, Mar Menorin rannalla. San Pedro on Costa Calidan tärkeimpiä turistikohteita ja siellä on erinomaiset palvelut ravintoloista ja kaupoista harrastusmahdollisuuksiin.

Asunto varataan 3000 euron varausmaksulla, ja 25% maksetaan sopimuksen teon yhteydessä. Loput kolme erää maksetaan valmistumisen mukaan.