KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Vakituinen tarjoilija Forumin O`Learysiin

Vakituinen tarjoilija Forumin O`Learysiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 10:33
Lisätiedot
Asiakkaamme, O`Learys hakee nyt tarjoilijaa.

Työskentely on luonteeltaan monipuolista ja vaihtelevaa tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä sekä työpisteen yleisestä toimivuudesta huolehtimista.
Olet etsimämme huipputarjoilija jos koet itsesi alan ammattilaiseksi, joka omalla toiminnallaan pystyy edesauttamaan, että asiakkaan päivä voi muuttua paremmaksi. Olet työsi ylpeä edustaja ja omaat kokemusta ravintola-alalta, takataskussasi mielellään sekä anniskelu- ja hygieniapassi.
Työssäsi tarvitset energistä otetta, huumorintajua ja sosiaalista luonnetta erinomaista palveluasennetta unohtamatta. Myöskään ympäristön hektisyydestä huolimatta et mene lukkoon. Itsenäisen työskentelyn lisäksi, koet olevasi aktiivinen
tiimipelaaja - työyhteisössä toisten huomioiminen on tärkeää, sillä hyvät suhteet työkavereihin, yhteen hiileen puhaltaminen ja tavoitteiden takana seisominen näkyvät asiakkaalle onnistuneena asiakaskokemuksena. Tunnistitko itsesi? Työ alkaa sopimuksen mukaan, joten käy siis pikaisesti täyttämässä hakemus nettisivuillamme ja liitä mukaan CV:si. Valitun henkilön työnantaja tulee olemaan asiakkaamme.
Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja