Johanna
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Tapaninvainio
Karhusuontie 52 b | Kartta
Valoisa remontoitu paritalokolmio ensi vuodeksi
1 350 €/kk

Valoisa remontoitu paritalokolmio ensi vuodeksi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 8 joulukuuta 11:42
Pinta-ala: 83 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Paritalo Rakennusvuosi: 2000
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 3 000 €
Maakunta: Uusimaa Alue: Tapaninvainio
Kunta: Helsinki Osoite: Karhusuontie 52 b
Harvinaisuus vuokralla ensi vuodeksi! Tilava kauttaaltaan remontoitu paritalokolmio kahdessa tasossa. Alakerrassa tk, kph, sauna, mh, oh, avokeittiö sekä käynti terassille. Alakerran korkea katto ja muutenkin normaalia korkeampi huonekorkeus tuovat tilan tuntua. Yläkerrassa (valmistunut 2003) wc, vh ja mh. Kaksi kattoikkunaa tuovat paljon valoa. Lattialämmitys alakerrassa, yläkerrassa ilmalämpöpumppu.

Todella helppohoitoinen mutta aurinkoinen piha: suuri terassi ja pieni nurmikkoalue (luumupuu) etelän ja lännen suuntaan, joten kesällä aurinko paistaa koko päivän. Autokatos ja oma erillinen lämmin n. 7 m2:n varasto.

Bussi Pukinmäen kautta keskustaan menee suoraan oven edestä, ruuhka-aikaan 10 minuutin välein. Keskustaan pääsee n. 15 minuutissa.

Lähellä jokea ja upeita ulkoilumaisemia. Monipuoliset harrastemahdollisuudet läpi vuoden, mm. uimaranta, lentopallokenttä, ulkokuntosali ja melontapaikka, Tuomarinkylän kartano hevostalleineen, jääkentät ja hiihtoladut Paloheinään. Malmin, Pukinmäen ja Tammiston palvelut lähellä. Useita päiväkoteja lähistöllä ja peruskoulu ja kirjasto n. 800 metrin päässä.

Sähkö keskimäärin 140 /kk.

Ei tupakointia eikä lemmikkejä. Sopii myös allergikoille ja astmaatikoille.

Asunnon omistajat vuokraavat suoraan, ei välittäjille. Näytöt sopimuksen mukaan.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin