KAUPPA
99 000€ 129 000€

Vantaa Seutula Pirttirannantie 9 3-4 h+kk+wc+pihar

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 elokuuta 19:15
Kunto: Tyydyttävä
Osoite: Pirttirannantie 9 Huoneita: -
Pinta-ala: -
Lisätiedot
Hurmaavan suloinen vapaa-ajanasunto, joka soveltuu myös ympärivuotiseen asumiseen!

Päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, keittokomero, olohuone ja aula/ruokailutila sekä wc. Suihku on tälle hetkellä piharakennuksessa. Piharakennus (n. 30m2) vaatii kunnostusta. Tontin rajalle on jo vedetty ja maksettu kunnallistekniikka, joten siihen kannattaa ehdottomasti liittyä. Lämmityksestä huolehtivat sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu.

Tässä pihassa kesä jatkuu pitkään: jo varhain ensimmäiset nuput aukeavat ja yhä uudet kukkijat nousevat omalla vuorollaan monipuolisena kukkaloistona syksyyn saakka! Lapsille pihasta löytyy leikkimökki ja yhtiön alueella on myös leikkipaikka sekä lentopallokenttä.

Pirttiranta perustettiin 1950-luvulla siirtolapuutarhamaiseksi kesämaja-alueeksi. Myöhemmin alueelle on rakennettu isompia ja ympärivuotisesti asuttavia rakennuksia. Osa alueen asukkaista asuu pysyvästi. Tällä hetkellä vireillä on kaavamuutos asemakaavan loma-asuntoalueeksi.

Pirttiranta sijaitsee luonnonläheisellä paikalla, Vantaanjoen varrella vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kivistön palveluista!

Tervetuloa tutustumaan!

Hanna Virtanen, LKV, LVV
hanna.virtanen@remax.fi
p. 041 432 9667
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla