MR
Torin käyttäjä elokuusta 2015
Uusimaa
Vihti, Vihti Kirkonkylä
Koniantie
Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
  • Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia
54 000 €

Vapaa-ajan tontti, Vihti, Moksi, Konia

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 lokakuuta 10:47
Lisätiedot
Määritettävän kokoisen vapaa-ajan kiinteistön lohkomismahdollisuus metsätilasta Vihdin Moksissa Moksjärven itäpuolella, Konianvuoren näköalojen, hiidenkirnun, ulkoilureittien ja luonnonsuojelualueen välittömässä läheisyydessä, rajautuen kahdelta rajaltaan suoraan suojelualueisiin. Moksjärvi sijaitsee noin 200m päässä ja suojelualueen puolella on huomattavasti luonnontilaista rantaviivaa retkeilijälle. Yleiselle uimarannalle on lyhyt matka soratietä pitkin.

Sijaintina jylhä kallioalue omassa rauhassaan. Näyttävän kallion etureunasta näköalaa Moksjärven suuntaan itään eli aamuaurinkoon. Kallioalueen laelta on puolestaan näkymä länteen. Alue on kuusi-koivu sekametsää ja kalliolla osin mäntyäkin. Kallioalue on harvennettu 2019 parin vuoden saunapuut on viitseliäälle siis jo valmiina rakennuspaikalla. Retkeily, sienestys ja marjastusmaastot ovat hyvät poikkeuksellisen upeissa maisemissa. Erämaajärvi henkinen Moksjärvi tarjoaa myös kalastusmahdollisuuksia. Muutaman kilometrin päässä sijaisevat Rokokallion siirtolohkareet ovat puolestaan suosittu kiipeilyharrastuspaikka.

Rakennuspaikan kupeeseen johtaa 2019 rakennettu tieoikeutettu tie. Suunnittelutarveratkaisu vapaa-ajan rakentamiselle saatu 09/2019 80m2 vapaa-ajanrakennukselle ja 39m2 saunarakennukselle. Suunnittelutarveratkaisun myöntämisen jälkeen rakennuslupaprosessi on nopea.

Konianvuoren alue lukeutuu vanhojen metsien suojelualueeksi, Natura 2000 verkostoon sekä arvokkaaksi kallioalueeksi, ollen samalla Uudenmaan korkeimpia maastonkohtia. Maisemallisesti ja näköalallisesti Konianvuori on samalla viivalla esimerkiksi Nuuksion kansallispuiston kanssa.

Alueesta muutoin: Moksintien varressa metsiä, peltoja, maitotiloja, hevostiloja jne. Koniantien varressa metsää ja kesämökkejä Moksjärven rannassa.

Hinta on noin hehtaarin tontille. Kysy rohkeati sähköpostitse lisää niin laitan kattavan lisätietopaketin!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja