-

Upea Hangon Graniittilinna 1000 m² Itäsatamassa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 16:55
Pinta-ala: - Huoneita: -
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Asumistyyppi: - Vakuus: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Hanko Keskus
Kunta: Hanko Osoite: Satamakatu 4
Lisätiedot
Hangon Graniittilinna
Satamakatu 4, 10900 HANKO

Hangon Graniittilinna on vanha, upea teollisuusrakennus, joka pitkän hiljaiselon jälkeen heräsi jälleen eloon kesällä 2018. Pääosin vuosina 1886-1903 luonnonkivestä rakennettu Graniittilinna on nykyään kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus.

Tänä päivänä Graniittilinna tunnetaan muun muassa kesäisenä pop up -myymälänä, joka kokoaa parhaimpaan kesäsesonkiin yhteen huippubrändejä ympäri Suomen. Itäsatama, jossa Graniittilinna sijaitsee, on kesäisin Hangon sykkivä sydän, tapahtumien ja vilkkaan iltaelämän keskipiste, mikä mahdollistaa hyvän asiakasvirran. Talvella tunnelmallisessa Graniittilinnassa on pidetty joulumyyjäiset. Graniittilinna tarjoaa myös loistavat puitteet erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiselle. Graniittilinnan eteläpäädyssä, upeissa merimaisemissa toimivasta Café Konttorista saat tarvittaessa ihastuttavat tarjoilut tilaisuuteesi. Kahvilasta löytyvät myös A-oikeudet.

Graniittilinnassa on 1 000 m² ympärivuotiseen käyttöön soveltuvaa tilaa sekä toiset 1 000 m² uudisrakennusoikeutta. Upea rakennus ja huikea miljöö tekevät paikasta ainutlaatuisen. Kehitämme Graniittilinnaa ja sen toimintamallia jatkuvasti. Olemme avoimia kaikille ehdotuksille. Kerro meille villeimmätkin ideasi ja kehitysehdotuksesi, ja tehdään yhdessä Hangon huikein liikepaikka!

Tule tutustuman ja ihastumaan Graniittilinnaan!

Lisätietoa kohteen omistajalta:
Olli Lehti
Kiinteistökolmio Oy
0400 828 699
olli.lehti@kiinteistokolmio.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja