jokke_harma
Torin käyttäjä maaliskuusta 2022
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Uusimaa
Tuusula, Kellokoski
Hanslankarintie 11
Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
  • Varasto/talli - osake
57 800€ 58 500€

Varasto/talli - osake

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 toukokuuta 13:16
Kunto: Hyvä
Pinta-ala: 38 m² Osoite: Hanslankarintie 11
Lisätiedot
Myydään varasto/ talli-osake, tila on L-muotoinen. Velaton hinta 58 500,00 .

Myyntihinta: 33 699,91
Velkaosuus: 24 100,09

Tilassa on LED-valaistus energiansäästölampuilla, lattiakaivo öljynerottimella, kylmävesipiste erillisellä lämminvesivaraajalla ja käsiallas. Sähköt 16A 3-vaihepistorasialla sekä kolmella valovirtapistokkeella. Lattioissa kestävä MasterTop-pinnoite. Sisämitat noin: korkeus n. 3,8 m, tuloaukon leveys n. 2,8 m, leveys päässä n. 6,8 m ja syvyys n. 7,5 m sekä nosto-oven korkeus n. 3,2 m. Yhtiöllä on yhteinen wc-tila suihkulla, nyt myynnissä olevan tilan vieressä. Valmistumisen jälkeen on tilaan asennettu rakennuttajan toimesta automaattinen nosto-ovi kaukosäätimillä avaukseen ja sulkemiseen, lämminvesivaraaja ja käsiallas.

Hallirakennus on rakennettu kiinteistöosakeyhtiön omalle tontille, edullinen hoitovastike. Tilakohtainen sähkölämmitys, omistaja tekee oman sähkösopimuksen. Isolle, aidatulle ja asfaltoidulle piha-alueella on laadukas tallentava kameravalvonta, portin aukaisu/sulkeminen soittamalla sekä tehokas LED-valaistus. Hallin pihalla on jokaiselle tilalle oma nimetty parkkipaikka, joka sisältyy hintaan. Veden mittaus omasta mittarista. Hoitovastike sisältää taloushallinnon (kirjanpito ja isännöinti), täysarvovakuutuksen, kiinteistöveron, pihavalaistuksen ja piha-alueen kunnossapidon.

Hyvä sijainti Rajakulmassa lähellä Järvenpään ja Kellokosken rajaa, nopea yhteys Lahden moottoritielle. Mahdollisuus tilaa tarvitsevalle yrittäjälle, harrastekalustolle, omaan käyttöön tai sijoittajalle! Hoitovastike sisältää arvonlisäveron 24 %.

Tila myydään vuokrattuna, nykyinen vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi (1 kk irtisanomisajalla).

Kiinteistö Oy Tuusulan Alatalontie 11
Osoite on Hanslankarintie 11, 04500 Kellokoski/ Rajalinna.

Tilan tullessa ALV:ttomassa käyttöön (ostajan ollessa asiakas, joka ei ole hakeutunut kiinteistön käyttöoikeuden osalta arvonlisäverovelvolliseksi), tulee maksettavaksi alv-palautusvastuu (vastuumäärä 03/2022 hetkellä yhteensä 6233,42, joka tulee maksuun vuosittain (1/6 osa) joulukuussa vuosien 2022-2027 aikana, ja tilitetään Kiinteistö Oy:lle.

Tilan tullessa ALV-velvolliseen käyttöön (ostajan ollessa kiinteistön käyttöoikeuden osalta arvonlisäverovelvolliseksi hakeutunut), voi arvonlisäveron vähentää loppuvuosien osalta 2028 saakka.

Tiedustelut ja esittelyt: Jokke Härmä Puh. 0400 600 009 tai jokke.harma@kotimaan.fi Pyydä virallinen esite välittäjältä.
Lisätiedot: www.kotimaan.fi

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla