KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Varastotyöntekijä Helsinkiin VR:n varikolle

Varastotyöntekijä Helsinkiin VR:n varikolle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 13:36
Lisätiedot
Haemme Helsingin Ilmalaan VR:n junavarikolle varastotyöntekijää työskentelemään ainutlaatuisessa työympäräristössä junien parissa.

Työtunteja on tarjolla 90/3 viikkoa. Varasto on auki 24/7 maanantaista sunnuntaihin, joten edellytämme valitulta henkilöltä mahdollisuutta työskennellä kaikissa vuoroissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja omatoimista otetta työntekoon sekä tarkkuutta ja ripeyttä. Tehtävä edellyttää myös B-ajokorttia. Aikaisempi kokemus varastotyöstä katsotaan eduksi, mutta kokemustakin tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia ja tehdä varastotyötä. Suomen kielen kiitettävä taito on ehdoton edellytys työtehtävissä suoritumiselle. Työ on fyysisesti raskasta ja sisältää mm. Nostelua.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 6kk, mutta hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen ovat tämän jälkeen hyvät. Työt alkaa syys/lokakuun 2019 aikana.

Avecra tarjoaa sinulle monipuolista varastoalan kokemusta ja mukavat työkaverit sekä hyvän perehdytyksen työhön. Tarjolla on myös liikuntaetu tukemaan työssä jaksamista. Palkkaus on Avecan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja