Sami
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Uusimaa
Kerava, Kerava Keskus
Jurvalantie 1
750

Vastaremontoitu kaksio Keravalta

Vuokrataan. Ilmoittaja: Sami. Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 19:02.
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Vastaremontoitu kaksio Keravalta
  • Kartta
Osasto: Asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 60 m² Huoneita: 2
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: - Asumismuoto: Vuokralainen
Sijainti: Uusimaa - Kerava, Kerava Keskus. Jurvalantie 1.
Kuukausivuokra: 750 €
Juuri täydellisestä remontista valmistunut avara kaksio 60 m2 vuokrattavissa Keravan Lapilasta erinomaisella sijainnilla. Kaksion keittiöstä löytyy uusi jääkaappipakastinyhdistelmä, erillisliesi ja -uuni, liesituuletin ja tiskikone. Asunnon lattia on laadukasta vinyyliä, ja kylpyhuone on uusittu juuri valmistuneen putkiremontin yhteydessä. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Huoneistossa myös lasitettu parveke ja nettiyhteys. Hyvät kulkuyhteydet. Rautatieasemalle ja keskustaan lyhyt kävelymatka. Juna vie Helsinkiin 20 minuutissa.

Haemme asiansa hoitavaa, tunnollista asukasta, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Vuokra on 750 euroa/ kk, lisäksi vesi, autopaikka yms. taloyhtiön taksan mukaan. Vakuus 2 kk. Kotivakuutus vastuuosineen pakollinen. Sopimus toistaiseksi voimassa. Tupakointi ja lemmikkieläimet kielletty. Luottotiedot tarkistetaan.

Tarjolla todella ihana, valoisa ja uusittu asunto kera reilun vuokraisännän, jolla on vuosien kokemus asuntovuokraamisesta. Lähetä esittely itsestäsi yhteystietoinesi (puhelinnumero) linkin kautta. Näyttö sopimuksen mukaan.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin