Marko Jäppinen
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Uusimaa
Helsinki, Vallila
Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
  • Vator 14 + Mercury 25 + traileri
1 950 €

Vator 14 + Mercury 25 + traileri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 19:13
Pituus: 4 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: -
Runkomateriaali: - Moottori: Ei
Lisätiedot
Myydään päivitetty klassinen merikelpoinen Vator, johon tehty filmivanerilattia ja kevyt pystypulpetti. Perässä ärjyy sähköstartista heräävä musta Mercury, joka on juuri huollettu, peräöljyt vaihdettu jne. ja esimerkiksi akkukaapelit päivitetty sekä uusi Snaijderin 75ah akku. Venevarusteisiin kuuluu myös uusi pilssipumppu, bensakanisteri ja lisämaksusta (+500) 2 kuukauden vanha Garmin Striker Pro SV9 viistokaiku. Traileri on omavalmiste ja siihen on nyt kesällä vaihdettu rullia, uusittu valot ja sähköt. Renkaat on vanhat ja ne vastuullinen tiellä liikkuja käy pajalla vaihdattamassa ennen hauen kutusesonkia uusiin. Traileri on rekisterissä mutta vene ei, tosin siinä on kyllä rekisteröintivarustus - mutta älä jää kännissä poliisin tai merivartioston haaviin.

Jos ei tykkää seisontapulpetista, niin sahaa poikki haluamastaan kohdasta ja vetää uuden kannen päälle - saa taas istuttavan version. Varastosta löytyy myös kaupanpäälle original lasikuitupulpetti, jos tykkäisi siitä enemmän.

Myyn venepaketin päivittämisen isompaan takia, mutta kyllä tällä vielä reissun taas viikonloppuna heitän Itä-Uudellamaalla jos vielä seisoo pihassa. Koeajot onnistuu Itä-Uudellamaalla, varmat kaupat toimitan kotipihalle.

Venepaketti on siis vaikka huomiseksi valmis syksyn kiivaaseen kalastussesonkiin, lyö peräkoukkuun ja laskee sopivasta rampista järveen, jokeen tai mereen.

Jos haluaa tinkiä niin traileri ja akku voidaan jättää pois, niin sillä hintaan -450
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja