Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)
  • Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)
  • Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)
  • Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)
  • Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
100 €

Vauhtihullun paketti (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 joulukuuta 19:19
Lisätiedot
Adrenaliini on hurjapään paras lahja

Ystäväsi on hurjapää, mutta et ole varma haluaisiko hän mieluummin Speedweekend-koeajon vai Tuulitunnelilennon? Ei hätää, tarjoa hänelle mahdollisuus valita itse! Vauhtihullun paketti sisältää unohtumatonta elämystä, joista lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Paketti on suunniteltu erityisesti niitä tilanteita varten, jolloin epäröit sopivan lahjan valinnassa ja pelkäät kenties valitsevasi väärin.

Mitä elämyspakettiin sisältyy?

Lahjapakettiin sisältyy vauhdikkaita elämyksiä, joiden joukosta lahjansaaja voi valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon ja lunastaa lahjakortin haluamanaan ajankohtana.

Kenelle elämyspaketti soveltuu?

Vauhtihullun paketti on suunniteltu adrenaliininnälkäisille. Paketti on mainio lahjaidea jokaiseen tarpeeseen - kullanmurun muistamiseen, ystävälle syntymäpäivälahjaksi tai juhlistamaan läheisen merkkipäivää. Lahjansaaja löytää varmasti mieluisan elämyksen vaihtoehtojen joukosta.

Lue lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/vauhtihullun-paketti

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy jo yli 1300 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.