Heikki Blåfield
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (21)
Uusimaa
Helsinki, Östersundom
1 999€ 2 500€

Veneosuus Kreikassa 2vk/v Lohi 34 suomalaiskimppa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 helmikuuta 16:24
Kunto: Hyvä
Pituus: 10,40 metriä - 34,1 jalkaa Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 1980 Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Sisämoottori
Teho: 28 kW / 38 hv Tahtisuus: 4-tahti
Käyttövoima: Diesel Riki: -
Moottorin merkki: -
Lisätiedot
Osuus Nella-Teamista, joka on 12 omistajan suomalainen venekimppa. Tämä on edullinen tapa seilata Kreikassa ilman byrokratiaa ja vuokraveneen riskejä. Lentokentältä vaan Nellalle, veneen pikainen tarkistus, jääkaappi täyteen ja menoksi! Kohteena voi olla yhtä hyvin pitkien legien matkapurjehduskohteet kuin lähipoukamien snorklauspaikatkin.

Venettä käyttävät vain omistajat, eikä Kansainvälistä Huviveneenkuljettajan Lupakirjaa tarvita. Myytävänä siis yksi näistä osuuksista, jonka ostajasta tulee rekisteriin merkittävä omistaja. Vene on Suomesta tuotu Lohi 34 vuodelta 1979 ja purjehtii Suomen lipun alla.

Kahden viikon osuus siirtyy aina vuosittain eteenpäin kahdella viikolla.Vuorojen vaihto toisten jäsenten kanssa yleensä tarvittaessa onnistuu. Purjehduskausi on noin puoli vuotta välillä huhti-lokakuu. Talvet Nella on telakalla.

Veneessä on keulahytti, erillinen sitloodasta kuljettava perähytti (jossa oma hana+pesuallas), salonki, pentteri ja WC. Suihku hoituu kannella.

Nella toimii hyvin, kuten myös Nellan omistajatiimikin. Vuosittaiset kulut pysyvät matalina riittävän omistajapohjan ansiosta. Vuoden 2023 maksu on 550 euroa. Myös näppärillä omistajilla on mahdollisuus tehdä kunnostustoimenpiteitä. Rutiinitoimenpiteet (pohjan pesu, antifouling) ja monet isommat uusinnat teetetään kuitenkin telakalla.

Nettisivulla lisätietoa veneestä ja tiimistä: www.bit.ly/nellafin