Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
  • Viarelli Gt1
995€ 1 195€

Viarelli Gt1

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 syyskuuta 17:18
Lisätiedot
VIARELLI GT1 - Suosikkimalli Ruotsista. Vihdoin Suomessa.

!NYT SKOOTTERI ALLE TONNILLA!
Alennus voimassa Elokuun loppuun.

- 4-tahti, ilmajäähdytteinen GY6 moottori
- Levyjarru edessä, rumpujarru takana
- Alumiinivanteet
- Sähkö ja polkukäynnistys
- Kompakti, näppärä runko ja muotoilu
- Halogeenivalonheitin
- Automaattinen CVT-laatikko
- EURO4 hyväksytty
- Takuu: 1v.
- Moottorin takuu 2v.

Viarelli GT1 on yksi pohjoismaiden myydyimpiä mopoja. Se on yksinkertaisesti ajattomasti muotoiltu malli parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella. GT1 on laadukas perusmalli, jossa on mahtava ajomukavuus ja korkea suorituskyky, tinkimättä kaikista tärkeimmistä ominaisuuksista. Uusin GY6 moottori Euro4 standardilla tarjoaa paitsi luotettavia kilometrejä, myös tarpeeksi voimaa ja tehoa päivittäiseen ajoon.

Ilmajäähdytteinen GY-6 nelitahtimoottori on meidän ehkä koetelluin ja hyväksi havaittu moottori. Modifioituna täyttämään tiukat Euro4 standardit, se on vähäpäästöinen ja pieni kulutukseltaan. 2,1Nm 6500 kierroksessa tarjoaa kuitenkin voimaa ja vääntöä, jotta vaativakin ajo onnistuu.

GT1 on hieman kompaktimpi skootteri. Istuinkorkeus on hieman matalampi kuin monessa muussa skootterissa, antaen matalamman painopisteen, parantaen samalla ohjaustuntumaa ja hallittavuutta. Siksi Gt1 sopii kaikenkokoisille kuskeille. Myöskään jousituksen laadusta ei ole tingitty. Loistava ajomukavuus ja tuntuma löytyvät kaikilla alustoilla.

Lisätiedot ja tilaukset: https://motorfinland.fi/skootterit-viarelli-gt1
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja