KAUPPA
Vierasmaja Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Urho Kekkosen katu 4-6 E
00100
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
http://www.vierasmaja.fi

Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m
  • Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m
  • Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m
  • Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m
5 550 €

Vierasmaja Eva E+terassi 12m2 3,2x4,4m

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 huhtikuuta 15:56
Kunto: -
Osoite: - Huoneita: -
Pinta-ala: 12 m²
Lisätiedot
Eva E 12 m2 mallissa on iso terassi, tupa ja erilline varsto. Isot ikkunat tuovat valoa siälle ja tunnelma on valoisan avara. Etuseinän iso lasiovet ja lasit liittävät ison terassin osaksi olohuonetta. Eva e sopii puutarhan lisärakennukseksi, vierasaitaksi tai mökiksi.
Vierasmajan mallisto sisältää yli sata erilaista rakennusta: mökkejä, saunoja, varastoja, aittoja ja autotalleja. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hirsirakennustemme moderniin ulkonäköön ja niiden toimivuuteen käytännön elämässä. Rakennustemme raaka-aine on aina pohjoisen kuusi, joka on rakennusaineena parasta puuta maailmassa. Teemme myös muutoksia rakennuksiimme asiakkaan halun mukaan tai toimitamme kokonaan asiakkaan itse suunnitteleman rakennuksen. Meillä kaikki on mahdollista.
Kaikki rakennuksemme toimitetaan täydellisenä puuosatoimituksena sisältäen mallista riippuen kaikki ikkunat, ovet, myrskysuojat jne, kaikki välttämätön mitä pystytykseen tarvitaan. Meiltä saat myös tehtaan pystytyspalvelun. Omatoimi -rakentajalle mukana on aina rakennuksen pystytysohjeet. Kaikki rakennukset on pakattu sateenkestävään pakkaukseen. Rakennuksen tilauksen yhteydessä voitte tilata toimitukseen myös kattohuovan ja kyllästeaineen. Käytämme tuotannossa viimeisintä puuntyöstötekniikkaa ja toimitamme kahdelta Saarenmaan tehtaalta rakennuksiamme kuuteen eri maahan Euroopassa.
Lisätietoja rakennuksistamme ja toimituksesta saatte kotisivuiltamme www.vierasmaja.fi