KAUPPA
Vierasmaja Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Urho Kekkosen katu 4-6 E
00100
Koti ja asuminen, Piha ja puutarha
http://www.vierasmaja.fi

Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi
  • Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi
  • Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi
  • Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi
  • Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi
12 460 €

Vierasmaja Garden Room D 38m2, 8x5m, 70mm hirsi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 maaliskuuta 15:13
Kunto: -
Osoite: - Huoneita: -
Pinta-ala: -
Lisätiedot
Garden Room D 38 m2 on loistava vaihtoehto vieraiden majoittamiseen, oman puutarhan lisätilaksi harrastuksiin tai toimistoksi tai muuhun työntekooon. Isoin ikkunoin varustettu Garden Room D on todella valoisa ja tunnelma sisällä on avara. Sopii myös vaikka kuntosaliksi tai kotitetatterikäyttöön.

Vierasmajan mallisto sisältää yli sata erilaista rakennusta: mökkejä, saunoja, varastoja, aittoja ja autotalleja. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hirsirakennustemme moderniin ulkonäköön ja niiden toimivuuteen käytännön elämässä. Rakennustemme raaka-aine on aina pohjoisen kuusi, joka on rakennusaineena parasta puuta maailmassa. Teemme myös muutoksia rakennuksiimme asiakkaan halun mukaan tai toimitamme kokonaan asiakkaan itse suunnitteleman rakennuksen. Meillä kaikki on mahdollista.
Kaikki rakennuksemme toimitetaan täydellisenä puuosatoimituksena sisältäen kaikki ikkunat, ovet, myrskysuojat jne, kaikki välttämätön mitä pystytykseen tarvitaan. Meiltä saat myös tehtaan pystytyspalvelun. Omatoimi -rakentajalle mukana on aina rakennuksen pystytysohjeet. Kaikki rakennukset on pakattu sateenkestävään pakkaukseen. Rakennuksen tilauksen yhteydessä voitte tilata toimitukseen myös kattohuovan ja kyllästeaineen. Käytämme tuotannossa viimeisintä puuntyöstötekniikkaa ja toimitamme kahdelta Saarenmaan tehtaalta rakennuksiamme kuuteen eri maahan Euroopassa.
Lisätietoja rakennuksistamme ja toimituksesta saatte kotisivuiltamme www.vierasmaja.fi