Ari Tehtaankatu
Torin käyttäjä heinäkuusta 2015
Uusimaa
Helsinki, Kaivopuisto
Tehtaankatu, helsinki | Kartta
Viikkovuokralle Tehtaankatu 00140 Hki
-

Viikkovuokralle Tehtaankatu 00140 Hki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 20 syyskuuta 11:11
Pinta-ala: 53 m² Huoneita: 2
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: -
Maakunta: Uusimaa Alue: Kaivopuisto
Kunta: Helsinki Osoite: Tehtaankatu, helsinki
Hei

Yritykselläni on Tehtaankadulla, Ullanlinnassa siisti, mukavasti sisustettu ja hiljattain pintaremontoitu 53m2 asunto. Yrityksen oma käyttö on vähentynyt noin neljään-viiteen yöhön kuukaudessa ja siten asunto vajaakäytöllä.

Etsin muutamaa vakituista, luotettavaa, mukavaa ja siistiä henkilöä, jotka voisivat vuokrata huoneistoa minimissään neljä-viisi yötä kuukaudessa. Joinakin kuukausina voi olla mahdollisuus myös 2-4 viikon vuokrauksiin.

Asunto on 53M2, olohuone, keittiö, makuualkovi, eteinen, suihku ja erillinen WC. Tällä hetkellä majoittujia pystyy olemaan kaksi henkeä mukavissa sängyissä. Asunto on yli 100V vanhassa kivitalossa, kivenheitön päässä Tehtaankadun ala-asteesta ja Merisataman rannasta.

Asunnossa on astiat, keittövälineet, kahvinkeitin, jääkaappi/pakastin, silitysvälineet, pesukone, tiskikone, kaasuliesi, uuni, Sony 40" TV ym...

Vuokra riippuen kokonaisuudesta ja yksityiskohdista. Montako yötä kuukaudessa, tuotko omat petivaatteet, vietkö roskat ja siistit paikat, vai ostetaanko nuo ulkoa. Itse en pysty noita asioita hoitamaan, koska en asu paikkakunnalla.

En vuokraa remppaporukoille tai bilekäyttöön, etusijalla työmatkaajat.

Mikäli kiinnostuit, niin laita lomakkeen kautta viestiä ja kerro hieman majoitustarpeistasi.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin