KAUPPA
224 900 €

Villa Avileses 5h+k 190m2 erillistalo

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 190 m² Huoneita: 5
Maa: Espanja Kaupunki: Sucina
Lisätiedot
TÄMÄ ASUNTO ON VARATTU

Perinteinen espanjalaistyylinen kulmatalo. Talo sijaitsee kauniilla ja arvostetulla Murcian seudulla. Asunto on tilava ja puutarhatyyliseen pihaan kuuluu myös autotalli. Tontilla on tarpeeksi tilaa omalle uima-altaalle. Asunto on noin 5 min ajomatkan päässä golf radasta, joten talo on täydellisellä paikalla innokaille golfin pelaajille. Murcia on noin 30 minuutin päässä ja Mar Menor on noin kymmenen.

Hinta on vain 224.900 !

Kaikki meillä myynnissä olevat kohteet ovat suoraan omistajan kanssa tehtyjä, omia toimeksiantojamme. Emme myy laisinkaan Espanjassa niin yleisiä "toisen käden" -toimeksiantoja. Näin pystymme takaamaan sinulle aina turvallisen ja luotettavan asuntokaupan.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä meillä sama asiantuntija palvelee sinua niin Suomessa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme mukana tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Oma välittäjäsi on apunasi myös kaupan jälkeen. Kun tarvitset apua kotimaan asunnon myynnissä, teemme sen tehokkaasti kotimaisen Open Market kiinteistönvälitys -brändin alla. Ole yhteydessä meihin myös mikäli harkitset kotimaan asuntosi myyntiä.

Costa Blancan alueella on loistava ilmasto ympäri vuoden; talvet ovat leudompia ja vähäsateisempia kuin esimerkiksi suomalaisten suosimalla Aurinkorannikolla.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla