KAUPPA
274 000 €

Villa/erillistalo 4h+k+allas Dolores, Costa Blanca

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 128 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Dolores
Lisätiedot
Perinteisessä espanjalaiskylässä Doloreksessa sijaitsevat nämä laadukkaat ja upouudet erillistalot, joista jokaisella on oma uima-allas. Huvilat ovat muuttovalmiita ja odottavat ensimmäisiä asukkaitaan.

Makuuhuoneita jokaisesta huvilasta löytyy kolme kappaletta, ja jokaisella makuuhuoneella on oma kylpyhuoneensa. Päämakuuhuoneessa oma terassiparveke. Oleskelutilojen laajat lasiseinät avautuvat liukuovina ulos pihalle yhdistäen ulko- ja sisätilat toisiinsa. Jokaisella huvilalla myös autopaikka.

Hinnat alkaen 274.000

Kysy lisätietoja!

Tutustumismatka on hyvä tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle, ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!

Jos olet myymässä asuntoasi Suomessa, palvelemme sinua valtakunnallisen Open Market -brändin alla.