Paroni-Kontula
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (52)
Uusimaa
Helsinki, Kontula - Vesala
Vintage-autot snapsilasissa
  • Vintage-autot snapsilasissa
20 €

Vintage-autot snapsilasissa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 maaliskuuta 16:35
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Mitä mä sanoin, niin, mitä mä sanoin?
Mä sanoin pistäväni toisenkin setin snapsilaseja kaupan, jos toi kamu sammuu!

Tässä se olisi, erinomainen mahdollisuus harrastaa vintage-autoja ja vintage-juomia samaan aikaan, ostamalla tämä hieno setti upeita snapsilaseja 60-luvulta.

Mutsihan näistä innostui aikoinaan, ja tyrkkäs muillekin, hän kun oli automies viimeisen päälle, ja koko ikänsä alalla, molemmilla, hän oli autoasentaja, jolla oli oma ravintola.

Mutta nyt sitten, muutan pienempään kämppään ja pistän kamaa sivulle ja eteen, joten nämäkin saa lähteä, mutsilla on suussa multaa ja itse siirryn juomaan pullon suusta.

Nämä on vähän pulleemmat kuin noi toiset, https://www.tori.fi/uusimaa/Snapsilaseilla_yhdistat_autoilun_ja_alkoholin_81932933.htm?ma=1
joten pistän vähän enemmän hintaakin, setti 20, ei ole paljon näin hienoista kaaroista.

Postikulut on muutoin 8 egee. Unohtu tosta edellisestä ilmoituksesta, pistän sen hinnan sinne, jos poke antaa mun tulla takaisin.

Ja muutoin, sama laulu, vanha sävel...

Voit tulla, julkisilla, kätevästi Mellunmäkeen, ja siitä kävellä kymmenessä minuutissa minun residenssilleni. Kontaten menee tovi kauemmin.
Autolla, kun käännytte yli liikenteenjakajan ja sen louskuttavan pystykorvan Rekipellontielle, ja käännätte sitten Paneliantien risteyksessä tiukan oikean yli suojatienmerkin, ajatte stten sen vihreän aidan nurin ja muuntajakaapin kautta Tuukkalankujalle, saatte auton kätevästi pysähtymään nuorisotalon nurkkaan.
Minä tulen sitten viereisestä talosta lasien kanssa, kun näen sinisen välkkeen ikkunassa.

Jos et ole kävelykunnossa, voin lähettää nämä sinulle 6 postimaksulla, kätevästi ja pistää vaikka vielä titteliksi pakettiin "autoilija".

Mä saatan pistää vielä ton kamunkin setin myyntiin, jos se sammuu, joten nyt vaan tuutulauluja siihen asti.

Ja kuten aina, myyn näitä kaikkialla, joten jos ratsiassa joku tarjoaa teille pilliä, kysykää lasia.