KAUPPA
miankalattiat.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (2)

34800 Virrat
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut

Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
  • Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++
26 €

Vinyylilankku 6,5mm ++TARJOUS++

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 15:28
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Miankalattiat.fi on kotimainen verkkokauppa, missä myydään omalla tuotemerkillämme valmistettua erittäin laadukkaita vinyylilankkuja.

Kaikissa vinyylilankuissamme on erittäin yksityiskohtainen ja pikkutarkka kuviointi, sekä tämä, että silkkisen pinnan muotoilu jäljittelevät oikeaa puukuviointia todella tarkasti, joten vinyylilattiamme ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla ja aidon puun näköisiä.

Nextgen kivikomposiitti runko on todella laadukas ja kestävä valinta, joka on 5mm vahvana helppo asentaa eikä siihen uppoa jälkiä huonekaluista ja se sopii myös pyörätuolilla kulkemiseen, KL33 kulutusluokitus sopii hyvin kulutuskestoa vaativiin lapsi-ja eläinperheiden koteihin, sekä yleisiin tiloihin, antimikrobinen pinta tuo myös helppoutta ja turvallisuutta puhtaanapitoon, jokaisella sivulla on mikroviiste, mikä poistaa viiltävän terävät reunat, lankkuihin on integroituna 1,5mm vahva kiinteä askelääni eriste suodattaa, jopa 23db.

Vinyylilankkumme on valmistettu vain puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista ilman kierrätettyjä materiaaleja ja siksi vinyylilankullamme on parhaat testaukset ja sertifikaatit puhtaimman sisäilman puolesta. Teemme yhteistyötä vain valmistajien kanssa kenellä on käytössään ympäristö, sekä tuotannonohjauksen laatujärjestelmät.

Hinta 25,50/m2 ja yli 10m2 tilauksille ilmainen toimitus!! Katso verkkokaupastamme koko mallistomme ja kokeile samalla lattian suunnitteluohjelmaamme, sillä voit katsoa miltä eri lattiamallit näyttäisi juuri sinun kotona.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla