Elina Nissinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Uusimaa
Helsinki, Etu-Vallila
Läntinen brahenkatu 10
700

Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen

Vuokrataan. Ilmoittaja: Elina Nissinen. Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 22:21.
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Vuokrayksiö Kalliossa, lyhytaikainen
  • Kartta
Osasto: Asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 28 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: - Asumismuoto: -
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Etu-Vallila. Läntinen brahenkatu 10.
Kuukausivuokra: 700 €
Jälleenvuokraan Kalliossa rauhallisella Läntisellä Brahenkadulla sijaitsevan, erittäin hyväkuntoisen yksiöni kalustettuna ja täysin varusteltuna aikavälille 19.12.2016 12.1.2017. Täsmällinen vuokrajakso voi joustaa parilla päivällä.
Vuokra vain 600/25 päivää (3viikkoa ja 4päivää). Vuokraan sisältyy vesi. En laskuta vuokralaista sähköstä, langattomasta internetistä tai pesutuvan käytöstä.
Kodikkaassa yksiössä n.28m2, hyvä huonekorkeus, lautalattiat ja suuri ikkuna josta avautuu näkymä suoraan edessä olevalle Brahenkentälle. Asunnossa on erillinen eteiskäytävä ja pieni kylpyhuone jossa kunnon suihku. Asukkaan käytössä on kaikki kalustoon kuuluva: parivuode, nojatuli ja ruokapöytä tuoleineen. Myös säilytystilaa neuvotellaan riittävästi. Hyvin toimivasta keittiönurkkasta löytyvät jääkaappi, minipakastin, pieni uuni keittolevyineen, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, kokkausvälineet, astiat jne. Asunnossa ei ole pyykkikonetta - taloyhtiön pesutupa kuivausrumpuineen ja kuivaushuoneineen on käytössä varauskirja-periaatteella.
Asunto sijaitsee suorien&nopeiden julkisten liikenneyhteyksien päässä keskustasta. Kätevät bussi/raitiolinjat myös esim. Pasilan, Itäkeskuksen ja Arabian suuntiin. Sörnäisten metroasema lukuisine raitiolinjoineen ja bussiyhtyksineen sijaitsee 10 min kävely- ja 4 min raitiovaunumatkan päässä. Myös myöhäisillan yhteydet toimivat mainiosti!
Erittäin lähellä useita R-kioskeja, Alepa-kauppoja sekä Aleksiskivenkadun suurta S-markettia ja Helsinginkadun Alkoa. Kävelymatkan päästä löydät Kallion mukavimmat kahvilat, ravintolat, baarit ja muut. Myös Helsingin Urheilutalo ja kallion kirjasto ovat kävelyetäisyydellä.

Asukkaana sinun tulisi olla sisäsiisti ja hyvä tyyppi joka osaa kunnioittaa sekä asuntoa että taloyhtiön rauhallista tunnelmaa. Ei kotibileitä, lemmikkejä tai tupakointia.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin