Teme
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (494)
Uusimaa
Espoo, Otaniemi
WII: WarioWare: Smooth Moves (JPN)
  • WII: WarioWare: Smooth Moves (JPN)
  • WII: WarioWare: Smooth Moves (JPN)
  • WII: WarioWare: Smooth Moves (JPN)
15 €

WII: WarioWare: Smooth Moves (JPN)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 joulukuuta 07:26
Kunto: Erinomainen
Pelikonsoli: Wii
Toimitustapa:
Lähetys
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »
Lisätiedot
WarioWare: Smooth Moves (Odoru Meido in Wario?, Odoru Made in Wario in Japan) on Nintendon kehittämä videopeli Wiille. Peli on osa WarioWare-pelisarjaa.

Kuten edeltäjissään, WarioWare: Smooth Moves sisältää kokoelman "mikropelejä", joita pelataan yksinkertaisia liikkeitä suorittaen. Jokainen mikropeli kestää noin viisi sekuntia, joten pelaajan täytyy olla tarkkaavainen ja nopea pelatessaan. Television ruudulle ilmestyy englanninkielinen verbi, jota täytyy totella, päästäkseen mikropelin läpi. Mikropelejä syötetään pelaajalle nopeaan tahtiin, kunnes tämä häviää neljässä mikropelissä, eli menettää kaikki neljä elämäänsä. Tämän jälkeen pelaajan täytyy aloittaa mikropelien sarja alusta. Mikäli pelaaja suorittaa tarpeeksi monta mikropeliä yhdellä pelikerralla, pääsee hän Pomomikropeliin. Pomomikropeleissä ei ole aikarajaa, vaan ne vaativat enemmän tarkkuutta ja nokkeluutta. Pomomikropelin suoritettuaan palkitaan pelaaja yhdellä lisäelämällä.

Smooth Moves hyödyntää Wiin liikkeentunnistavaa ohjainta. Pelissä Wii Remotea käytetään erilaisissa "muodoissa", eli otteissa. Wii Remotea voi pitää esimerkiksi kynänä, painona, norsun kärsänä tai hyppynaruna, riippuen otteista. Pelaajan täytyy vaihdella nopeasti näiden muotojen välillä useaan otteeseen pelin aikana.

Yksinpelin läpäistyään pelaaja avaa moninpelin. Moninpeliä voi pelata korkeintaan 12 pelaajaa, mutta vuorotellen. Vuorottelun takia WarioWare on saanut kriittistä palautetta. Peliä ei voi pelata usealla Wii-ohjaimella, vaan vuorotteleminen on pakollista.