Wilson Clash 100 Tour Tennismaila
  • Wilson Clash 100 Tour Tennismaila
  • Wilson Clash 100 Tour Tennismaila
204€ 235€

Wilson Clash 100 Tour Tennismaila

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 11:09
Lisätiedot
Clash 100 on täysin uudentyyppinen tennismaila Wilsonilta. Se on samalla myös yksi markkinoiden joustavimmista mailoista. Joustava maila tarjoaa paljon etuja: mm. se on nopeampi, pehmeämpi kädelle, ja se tarjoaa miellyttävämmän ja pehmeämmän pallokosketuksen.
Aikaisemmin näin joustavaa mailaa ei olla voitu valmistaa menettämättä mailan vääntöjäykkyyttä kehyksessä. Mikäli vääntöjäykkyys kärsisi, heikkenisi mailan kontrolli ja vakaus. Uusien teknologien avulla (Free Flex, Stable Smart) jotka Wilson on kehittänyt, se on luonut Clash 100:n, joka on erittäin joustava, mutta korkealla vääntöjäykkyydellä.

Juuri tämä yhdistelmä joustavuutta ja vääntöjäykkyyttä tekeekin tästä todella uniikin tennismailan.

Testatessamme mailaa vaikutuimme todella miellyttävästä kokonaisuudesta. Maila on pehmeä, ja antoi pallokosketuksen jota ei voi verrata muihin kehyksiin. Pehmeä osuma ja mailan antama vauhti sai testipelaajiemme keskuudessa isoimmat kiitokset. Vaikka kategorisoisimme tämän tennismailan nopeaksi mailaksi, on mailaa paljon helpompi kontrolloida kuin markkinoiden muita nopeita mailoja, kiitos kääntöjäykkyyden.

Suosittelemme tätä tennismailaa laajalle kohderyhmälle. Testipelaajamme, jotka pelaavat vaihtelevasti sekä nopeilla, että kontrolloivilla mailoilla olivat yksimielisiä mailan toimivuudesta ja sopeutumisesta eri tilanteisiin. Tämä maila tarjoaa erinomaisia lyöntejä aloittelijoista ahkeriin kilpailijoihin.

Maila toimitetaan ilman jänteitä, mutta sen voit tietenkin tilata myös jännitettynä. Tähän mailaan suosittelemme Solinco Tour Bite Soft –jännettä, jonka saksalainen Tennis Magazine on valinnut markkinoiden parhaaksi polyesterijänteeksi.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja