Wine in the Dark (Elämyslahjat.fi)
  • Wine in the Dark (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
80 €

Wine in the Dark (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 lokakuuta 10:12
Lisätiedot
Mikä on Wine in the Dark?

Wine in the Dark on Elämyslahjojen uusi elämystuote. Se on jatkoa hittikonseptillemme Illallinen pimeässä.

Miksi Wine in the Dark?

Tämä elämys on tapa kokea viinit uudella tavalla. Huomasimme pimeitä illallisia järjestäessämme, että ihmiset kommentoivat viinin tuoksuvan ja maistuvan pimeässä aivan eri tavalla. Tämä johtuu siitä, että näköaistin puuttuessa muiden aistien toiminta tehostuu. Viinin ominaisuuksiin pääsee siis kiinni aivan uudella tavalla.

Miten se toimii?

Wine in the Dark -tilaisuuksissa maistetaan ensin kuutta erilaista viiniä normaaleissa olosuhteissa ja valaistussa ravintolatilassa. Viineistä kolme on punaviinejä, kaksi valkoviinejä ja yksi rosee. Viinit maistellaan ja tutustutaan niihin ensin. Samalla viinispesialistimme kertoo niiden ominaisuuksista. Tämän jälkeen on toinen tasting, joka tehdään pilkkopimeässä. Näköaistin puuttuessa viinien aromit erottuvat täysin uudella tavalla.

Olemme valinneet sekä puna- että valkoviineihin yhden rypäleestään tai alueestaan tunnistettavan viinin. Niissä on jokin hallitseva ominaisuus, josta on helppo ottaa kiinni esimerkiksi Rieslingin hapokkuus tai Sauvignon Blancin kuivuus, viinispesialisti Mika Lintula kertoo.

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.