Teemu Lahtinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (415)
Uusimaa
Helsinki
Xbox 360: Dragon Age - Awakening lisäri (UUSI)
22 €

Xbox 360: Dragon Age - Awakening lisäri (UUSI)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 joulukuuta 02:43
Pelikonsoli: -
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Ihan loppuvuodesta vuoden roolipeliksi keulinut Dragon Age Origins oli pikkuvioista huolimatta juuri sitä mitä Biowarelta on totuttu odottamaan. Vaikka peliin sittemmin tarjottu maksettu lisäsisältö ei ole aina ollut ihan hintansa väärtiä, on pelin ensimmäinen oikea lisälevy paperilla melko messevä paketti.

Lisälevyn tärkein anti: uusi tarina, uusia specilizationeita ja uusi origin-tarina. Onko pääpelin jälkeisiin tapahtumiin keskittyvä paketti hintansa väärti?

Awakening tapahtumat alkavat pian pääpelin päättymisen jälkeen. Fereldenin pelastanut Grey Warden (tai uusi orlaisilainen) saapuu Amaranthinen kaupungin lähellä olevaan vanhaan wardeneiden linnoitukseen. Käytännössä kukistetuiksi oletetut darkspawnit hyökkäävät linnoituksen kimppuun, ja hyökkäys todistaa sankarillemme kaksi asiaa: olioiden taktiikat ovat kehittyneet ja osa darkspawneista on oppinut puhumaan

OStajalle toimituskulut: 3,20e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja