Teemu Lahtinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (415)
Uusimaa
Helsinki
Xbox 360: Dragon Age - Origins
10 €

Xbox 360: Dragon Age - Origins

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 joulukuuta 02:42
Pelikonsoli: -
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Dragon Age: Origins (myös yleisesti Dragon Age) on BioWaren kehittämä ja Electronic Artsin alun perin 2009 Windowsille julkaisema Dragon Age -tietokoneroolipelisarjan videopeli.

Peliä on kuvattu Baldur's Gaten henkiseksi seuraajaksi. Dragon Age ei kuitenkaan perustu Dungeons & Dragonsin Forgotten Realms -maailmaan, kuten Baldur's Gate -pelit.

Pelin alussa pelaaja luo pelihahmon, joka on pelin päähenkilö. Hahmolle valitaan sukupuoli, ulkonäkö ja rotu, joita on kolme erilaista: Human, Elf sekä Dwarf. Tämän lisäksi valitaan pohjaluokka, joita on yhteensä kolme: Rogue, Warrior ja Mage. Myöhemmin pelihahmo voi erikoistua eri alaluokkiin, kuten Berserker tai Templar, jotka ovat Warrior-pohjaluokan alaluokkia. Magella puolestaan ovat esimerkiksi alaluokat Shapeshifter ja Blood Mage. Roguelta löytyvät muun muassa alaluokat Bard ja Assassin.

ostajalle toimituskulut: 3,20e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja