Teemu Lahtinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (462)
Uusimaa
Helsinki
Xbox 360: Kameo - Elements of Power
15 €

Xbox 360: Kameo - Elements of Power

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 joulukuuta 02:42
Pelikonsoli: -
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
On myönnettävä, että kuluneen neljän vuoden ajan olen ylenkatsonut Kameota pitäen sitä tylsän näköisenä fantasiapelinä, joka ei herättänyt kiinnostustani. Kunnes nyt. Kameo on malliesimerkki pelistä, jota on kokeiltava ja koettava, jotta sen magia tarttuisi ja tempaisisi mukaansa. Näin tapahtui minulle alkaessani pelata Kameon valmista versiota. Pelisession lopussa huomasin, että useampi tunti oli vierähtänyt kuin siivellä. Hyvän pelin merkki.

Rare ei Goldeneyeta lukuun ottamatta ole perustanut menestystään innovatiivisuuteen, vaan tuttujen ratkaisujen jalostamiseen ja maksimaaliseen hyödyntämiseen. Näin se on tehnyt Kameossakin, joka on sekoitus tasoloikkaa, toimintaa ja kevyttä ongelmien ratkontaa fantastisen näköisissä ympäristöissä. Sekarotuisuudestaan huolimatta Kameolla on vahva, oma identiteetti.

Rikas ja upeasti kuvitettu, perienglantilainen fantasiamaailma on Kameon vahvuus. Vaihtelevat ympäristöt ovat toki genrelle ominaisia tuli-, kallio- ja lumimaisemia, mutta koskaan ennen ne eivät ole olleet näin värikylläisiä, elämää täynnä ja kauniita. On vaikea kuvitella, että peli olisi voinut näyttää GameCubella tai Xboxilla lähimainkaan tällaiselta. Xbox 360:n lanseerauspeleistä Kameo on paras esimerkki konsolin tehoista, etenkin teräväpiirtotelevisiota käytettäessä.

Hidas alku

Jo ensimetreillä tehdään selväksi, mitä pelaaminen tulee tarjoamaan. Kameon ensimmäinen osio tuo synkkyydessään mieleen Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu -elokuvan sotakohtaukset, mikä ei anna kokonaisuudesta oikeanlaista kuvaa. Tekijät yrittävät alussa hieman liian aggressiivisesti esitellä monipuolista pelattavuutta erilaisten hahmojen kautta. Ensimmäinen kenttä on pelin heikoimpia.

Ostajalle toimituskulut: 3,20e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja