Teemu Lahtinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (415)
Uusimaa
Helsinki
Xbox 360: Turning Point - The Fall of Liberty
9 €

Xbox 360: Turning Point - The Fall of Liberty

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 joulukuuta 02:41
Pelikonsoli: -
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Historia on täynnä mitä jos? -hetkiä. Millainen maailma olisi tänä päivänä, jos menneisyydessä olisi tapahtunut toisin? Tällaisten pohdiskelujen seurauksena syntyneet vaihtoehtoiset maailmat antavat pelintekijöille mahdollisuuden piristää tuttuja aiheita, kuten toista maailmansotaa. Sitä ovat yrittäneet myös Turning Point: Fall of Libertyn tekijät.

Pelin maailmassa Iso-Britannian tuleva pääministeri Winston Churchill kuolee vuonna 1931, joten hän ei voi vastustaa Hitleriä tai yhdistää liittoutuneita Natsi-Saksaa vastaan. USA jää Euroopassa riehuvan sodan ulkopuolelle, ja Saksa valtaa koko Euroopan Brittein saaria myöten. Peli alkaa, kun Saksa tekee yllätyshyökkäyksen Yhdysvaltoihin vuonna 1953.

Pelaaja on rakennusduunari Dan Carson, joka tietenkin sotii natsivalloittajia vastaan. Tarina ei imaise mukaansa, vaikka lähtökohta on hyvin kiintoisa. Peli on äärimmäisen suoraviivaista räiskintää, jossa maisemat muuttuvat ja kaikki muu pysyy pitkälti samana. Päähahmo jää täysin persoonattomaksi, eikä vaihtoehtoisen historian tarjoamia mahdollisuuksia hyödynnetä tarpeeksi. Välillä vain käytetään ja nähdään natsien kehittämiä kummallisia aseita ja sotakoneita, kuten rynnäkközeppeliinejä.

Ostajalle toimituskulut: 3,20e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja