KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (386)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm
  • HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm
36€ 40€

HC PRO KUNTOSALIN KUMIMATTO 30x1000x1000mm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 syyskuuta 11:47
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

HC PRON PAKSU CE SERTIFIOITU KUMIMATTO 30 X 1000 X 1000MM

Korkealaatuinen HC PRO 3 cm paksuinen kumimatto kuntosalille, tehtaaseen, autotalliin, työtilaan, kumimatto ulkokäyttöön, pestävä matto, kumimatto yleiskäyttöön.
Kuntosalikäyttöön suunniteltu matto kestää vuodesta toiseen.

Huom. 3 sentin kumimatto sopii sellaisenaan käsipainoalueelle suojaamaan lattioita. Varaosaliikkeiden 68 mm matot kyllä estävät kolahdusta, mutteivat lattioiden vaurioita.

Korkealaatuisen HC Pro-kumimaton toinen puoli on kovempi kuin toinen. Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita joko tiiviimmän ja sileämmän puolen tai karkeamman ja hiukan elastisemman puolen. Yleensä kuntosaleilla on käytössä sileä puoli. Kumimatot säästävät myöhemmät liiketilan kunnostamisen kustannukset, sillä matot suojaavat lattiapinnat harjoittelun aikana. Kumimatot olisi hyvä laittaa/asentaa lattialle ennen urheiluvälineiden ja kuntosalilaitteiden asentamista.

Asentamisessa ainoa huomioitava asia on, että ensimmäinen seinän vierestä alkava linja on 100% suora. Eli älä asenna seinää vasten suoraan jollei seinän suoruutta ole ennen tarkistettu laserilla.

Säästä kalliit asennuskulut: Matot voidaan levittää itse ilman mitään työkaluja suoraan lattialle ja myöskään mitään liimoja ei tarvita. Jos matot loppuvat keskellä liiketilaa tai harjoitusalueen reunaan, tulee sinne laittaa kolmiomallinen lista tai leveä L - kirjaimen muotoinen lista, joka sitoo reunimmaiset kumimatot paikoilleen.

Lisäsäästö: Jos joskus tulee tarve muuttaa, saatte omat kumimattonne mukaan helposti heittelemällä ne 3040 kpl kasoihin suoraan lavoille. Ei purkua, ei lattioiden uusintaan, vain pölyt pois ja eteenpäin.

11 etua kuntosalin lattian tekemisestä 30 mm kumilaatoilla:

1. Lattiat pysyvät hyvässä kunnossa ja teidän ei tarvitse korvata vuokraisännälle sen korjaamista tulevaisuudessa.

2. Jos muutatte, niin kumimatot voi ottaa mukaan seuraavaan paikkaan tai myydä lähes samaan hintaan kuin ostitte ne. Kokonaiskulu on erittäin pieni verrattuna mihin muuhun tahansa versioon.

3. Teidän ei tarvitse palkata kalliita lattiafirmoja tekemään lattioita, koska voitte levittää kumimatot itse mihin ja kuten haluatte.

4. Kumimatot tekevät kuntosalista "PRO" kuntosalin niin ulkonäöltään kuin mukavuudeltaan. Kumimatoilla on miellyttävä kävellä ja treenata.

5. Kumimattojen päällä saa tehdä suoraan monia harjoituksia, kuten kyykätä, vetää maasta ja venytellä, koska alla ei ole kovaa linoleumi tai betonilattiaa.

6. Vaimentaa iskuja lattiaan.

7. Kaikista paras kumimatto/maastavetoalusta, joka vaimentaa painojen putoamista mahdollisimman tehokkaasti.

8. Kumimaton pinta on pitävä ja nahkea ja saatte paremman tuen kaikkiin harjoituksiin.

9. Ei pölyongelmaa, eikä allergioita.

10. Puhdistaminen ilman pesuaineita märällä mopilla.

11. Ette tarvitse välttämättä erillistä nostolavaa tai maastavetoalustaa, koska 30 mm paksuinen kumitiili/kumimatto kestää yhtä hyvin iskuja kuin seklin.

Kumimaton mitat: 30mm x 1000mm x 1000mm.
Paino: 30kg.
Väri: Musta.

Huom. 100% kierrätysmateriaalista Euroopan Unionissa valmistetut pehmeät kumimatot.
Uusiokäyttö, Kierrätysmateriaalit, Ekologinen vaihtoehto.
Yhdelle lavalle menee noin 30 kpl kumimattoja, eli siis noin 30 neliötä. Kokonaispaino per lava ei saa ylittää tuhatta kiloa.