KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (386)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Hc pro hauis ja ojentajakoneen yhdistelmä
  • Hc pro hauis ja ojentajakoneen yhdistelmä
1 499€ 2 390€

Hc pro hauis ja ojentajakoneen yhdistelmä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 marraskuuta 18:42
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Esittelyssä HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteemme, jossa on 105 kilon painopakka - täydellinen ratkaisu käsivarsien lihasten tarkkaan muokkaamiseen vaivattomasti. Tämä edistyksellinen monitoimilaite on käynyt läpi tiukan testauksen, jotta liikkeet sujuisivat sulavasti ja hallitusti. Voit nyt suorittaa hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet saumattomasti ilman useita erillisiä laitteita. Koe ennennäkemätön liikerata ja maksimoi lihasten aktivaatio tämän innovatiivisen suunnittelun ansiosta, joka erottaa tämän laitteen muista.

Syyt, miksi HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteen tulisi olla jokaisella kuntosalilla:

Tilan Säästö: Yhdistämällä hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet yhteen laitteeseen, voit maksimoida tilankäytön kuntosalillasi ja palvella kaikkien jäsenten tarpeita ilman useita erillisiä laitteita.
Ajan Säästö: Suorita hauisliikkeet ja ojentajaliikkeet nopeasti peräkkäin, optimoiden treeniaikaa ja varmistaen tehokkaan käsivarsitreenin yhdellä kertaa.
Säädettävä Vastus: 105 kilon painopakka tarjoaa laajan valikoiman vastustasoja, jolloin laite sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajille. Lisäksi voitte tehdä yhdellä kädellä molempia harjoituksia.
Parannettu Liikerata: Laitteen innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa täyden hauisliikkeen ja ojentajaliikkeen aktivoinnin, varmistaen optimaalisen tuloksen ja lihasten kehittymisen.
Sujuvat ja Hallitut Liikkeet: Kokeile sulavia ja turvallisia harjoituksia HC Pro - Hauis ja Ojentaja -kombolaitteella, minimoimalla loukkaantumisriski ja tarjoten miellyttävän treenikokemuksen kaikille käyttäjille.
Kestävä Rakenne: Valmistettu huippulaatuisista materiaaleista, tämä laite kestää vaativan käytön ja takaa pitkäikäisen sijoituksen kuntosalisi arsenaaliin. Tukeva ja paksu runko.
Helppokäyttöisyys: Laitteen intuitiivinen muotoilu ja säädettävät asetukset tekevät harjoitusten räätälöinnistä helppoa kaikille käyttäjille, tarjoten saumattoman ja nautinnollisen treenikokemuksen.