KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (396)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Iconfit kasviproteiini 480g
  • Iconfit kasviproteiini 480g
  • Iconfit kasviproteiini 480g
15 €

Iconfit kasviproteiini 480g

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 kesäkuuta 15:00
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
ICONFIT Plant Protein on innovatiivinen kasviproteiinimme, joka sisältää kasviperäistä BCAA:ta, inuliinia, macaa ja B6-vitamiinia. Erinomainen proteiinin lisäämiseen päivittäiseen ruokavalioon tai käytettäväksi palautumisen ja lihaskehityksen edistämiseen treenin jälkeen. Kyseinen kasviproteiini on suunniteltu korkealaatuiseksi ja helposti sulavaksi vaihtoehdoksi suosituimmille heraproteiineille.

Korkea proteiini- (~70 %) ja kuitupitoisuus (yli 7 %). Erittäin matala hiilihydraatti- ja rasvapitoisuus tekee siitä ensiluokkaisen proteiinin lähteen. Sopii myös vegaaneille, mutta on todella erinomainen ja helposti sulava proteiini kaikkien käytettäväksi.
Lisätty kasviperäisiä BCAA-aminohappoja tasapainoisen aminohappoprofiilin saavuttamiseksi. Sekoita ravistimessa veteen ja nauti! Tai käytä smoothieissa, puuroissa tai jogurteissa lisäproteiinin saamiseksi.
Lisätty B6-vitamiinia, macaa ja sikurijuuresta saatua prebioottista kuitua, inuliinia, joka edistää ruoansulatusta.
Erinomaiset maut ja kermainen koostumus. Todistaa, että kasviproteiinissa voi olla erinomainen maku ja se voi olla hyvä vaihtoehto heraproteiinille. Saatavana suklaan, omenapiirakan ja mango-stevian makuisena.
Gluteeniton, laktoositon, ei lisättyä sokeria.