KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (386)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Jooga ja hierontarulla
  • Jooga ja hierontarulla
  • Jooga ja hierontarulla
  • Jooga ja hierontarulla
  • Jooga ja hierontarulla
7€ 10€

Jooga ja hierontarulla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 kesäkuuta 12:51
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------
KÄÄNNÖT - sisäkerroksen avulla voit hieroa vartaloa rentouttamalla lihaksia. Rulla on suunniteltu erityisesti ihmisille, joiden voimaharjoittelu on vaativampaa, ja lämmittely vaatii paljon lihastimulaatiota. Harjoittelun jälkeen hieronta puolestaan kiihdyttää uudistumisprosessia entisestään ja saa lihaksen kehittymään nopeammin. Rulla on valmistettu EVA-vaahtomuovista. Vaahto on hypoallergeeninen ja hajuton, mikä mahdollistaa hierontarullan mukavan käytön. Rulla on melko kova, kovempi kuin kuvissa näyttää. Kovuusasteikolla 110 luokittelemme sen arvoon 6 - täyttää jopa vaativimpien ihmisten odotukset.

LIIKKUMINEN ENNEN HARJOITTELUA JA JÄLKEEN - liukuminen rullan päällä ennen harjoittelua lämmityksenä antaa teille mahdollisuuden lisätä liikealuetta harjoittelun aikana, rentouttaa kehoa voimaharjoitteluun väsyttämättä sitä painoharjoittelulla. Vierittämällä ja painamalla lihaksia parannamme verenkiertoa, minkä ansiosta lihakset ja niiden ympärillä olevat kudokset palautuvat paljon nopeammin.

KUNTOUTUKSEEN - Rullaa voidaan käyttää menestyksekkäästi kuntoutuksessa. Se korjaa kehon asennon, auttaa vakauttamaan selkärangan ja eliminoimaan sen kivun sekä parantamaan hermoston toimintaa. Lisäksi se nopeuttaa kaikkien vammojen parantumista.
HARJOITTELUA VARTEN - Tämä on erittäin hyödyllinen lisävaruste liikuntaan. Voit ottaa rullan pilates, jooga, kunto, crossfit - se tekee työnsä missä tahansa. Se soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön. Käyttämällä hierontarullaa, hajotamme rasvat, tehden ihosta joustavamman ja vähentämällä selluliittia, mikä lisää harjoittelun vaikutuksia.
Violetti väri.
Materiaali: EVA-vaahto.
mitat: 10 / 32 cm.
paino: 0,53 kg.