KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (396)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Ostrovit FAT BURNER EXTREME 90 kps
  • Ostrovit FAT BURNER EXTREME 90 kps
15 €

Ostrovit FAT BURNER EXTREME 90 kps

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 toukokuuta 06:59
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

OstroVit Fat Burner Extreme kapselit laihduttamiseen. OstroVit Fat Burner Extreme -kapselit ovat ainutlaatuinen luonnollinen lisä laihduttamiseen, rasvan polttamiseen ja vartalon terveyden lisäämiseen.
OstroVit Fat Burner on sekoitus tehokkaita aktiivisia aineosia nopeaan ja edulliseen haluttuun lopputulokseen tuotteella, jolla on erinomaisen tehokas vaikutus kehon muokkaukseen.
OstroVit Fat Burner Extreme auttaa kehoa sulattamaan elintarvikkeita paremmin ja etenkin poistamaan tehokkaasti hiilihydraattien imeytymisen ruuansulatuksessa aiheuttaen vähemmän rasvan kerääntymistä paikallisille kehon alueille, kuten vatsalle, mikä tekee siitä litteän.
OstroVit Fat Burner Extreme on laihtumislisäravinne, jolla on metabolisia ja lipotrooppisia vaikutuksia ja jotka auttavat alentamaan kolesterolitasoa, säätelemään verensokeritasoa ja vähentämään halua syödä makeisia sekä erittäin maustettua ja jalostettua ruokaa.
Tämä tuote on ihanteellinen istumatyötä tekeville , mutta pääasiassa urheilijoille, jotka haluavat parantaa lihaksen erottuvuutta .

OstroVit FAT Burner Extreme - edut ja hyödyt ? - Stimuloi enemmän rasvanpolttoa. - Nopea ja tehokas liiallisessa painonpudotuksessa. - Tarjoaa parempia tuloksia harjoittelussa. - Parantaa fyysistä asemaa ja minttua. - Se poistaa ahdistuksen ja masennuksen, joka voi johtua laihtumisprosesseista. Kuinka käytän sitä? : Ota 3 kapselia päivittäin ennen harjoittelua tai ennen yhtä pääruokailua, paitsi ennen illallista. Ravintotiedot per annos : L-tyrosiiniä 500 mg L-karnitiinitartraattia 300 mg - josta L-karnitiinia 201,6 mg Vihreän kahvin uutetta 200 mg - josta kloorihappoa 50% 100 mg - josta kofeiinia 5% 10 mg Vihreän teen uutetta 200 mg - josta polyfenoleja 40% 80 mg Inkiväärin juuriuutetta 200 mg - josta gingerolit 5% 10 mg Vedetöntä kofeiinia 200 mg DER 10: 1 afrikkalaisen mangon siemenuutetta, 150 mg Panax-enenniuutetta 50 mg - josta ginsenosides 20% 10 mg Paprikauutetta 20 mg - josta piperineä 95% 19 mg Kromia 100 mcg 250% Ravintolisä Ei lasten ulottuville. Ravintolisät eivät korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Päivittäistä annosta ei saa ylittää. Viimeinen myyntipäivä merkattu pakkaukseen. Pakkaus 90 kpl.