KAUPPA
HC Pro

Kaupan kaikki ilmoitukset (386)

Vana-Narva mnt 20b
00100
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.hcpro.fi/

Ostrovit HYDRO OUT DIURETIC - KUIVATTAMISEEN
  • Ostrovit HYDRO OUT DIURETIC - KUIVATTAMISEEN
13 €

Ostrovit HYDRO OUT DIURETIC - KUIVATTAMISEEN

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 syyskuuta 16:24
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Yleensä viimeinen vaihe täydellisen vartalon rakentamisessa, lihaksen erottuvuuden parantamisessa ja "kuivaamisen" vaikutuksen saavuttamisessa on päästä eroon tarpeettomasta vedestä kehosta. Tämän vaihtoehdon pääelementti on asianmukainen virtsantuotto, terveet munuaiset ja ylläpidetty elektrolyyttitasapaino, missä päätekijä tässä yhteydessä on optimaaliset natriumtasot. Monilla diureettiryhmän valmisteilla ei ole "terveellistä" vaikutusta, koska reseptiä ja yksittäisiä aineosia ei ole valittu oikein. Ostrovit Hydro Out -diureetti mukautuu täydellisesti kasviperäisten ja standardoitujen uutteiden kanssa, jotka ovat farmaseuttisten tuotteiden pääalue. Hydro Out -diureettilisäaineen ansiosta "ihonalainen vesiefekti" -ongelma lakkaa olemasta. Todellisen määritelmän ansiosta et vain saavuta itseluottamusta, vaan myös saat vartalosi, jonka eteen olette kauan nähneet vaivaa.

Optimaaliset vaikuttavat aineet ovat :

Nokkosen lehtiuute - kasvi, jota on käytetty pitkään pleiotrooppisten vaikutustensa vuoksi. Se osoittaa vahvaa anti-inflammatorista vaikutusta, mutta tukee ennen kaikkea eturauhasen ja virtsatiejärjestelmän asianmukaista toimintaa.

Voikukanjuuriuute (mukaan lukien 3% flavonoideja) - kasvi - vihannes, jota ihmiset usein sekoittavat voikukkaan, jolla ei ole niin paljon lääketieteellisiä näkökohtia voikukkaan verrattuna. Diureettisen vaikutuksensa vuoksi se hallitsee usein valmisteita auttaakseen eroon kehon ylimääräisestä vedestä. On hyvä kaliumlähde ja runsaasti polyfenolisia yhdisteitä.

Guarana-siemenuutte (mukaan lukien 22% kofeiinia) - Guarana-siemenet tunnetaan yleensä korkeasta kofeiinipitoisuudestaan, jota monet ihmiset pitävät yhtenä parhaista diureetteista. Mikään ei voi olla vialla. Huolimatta siitä, että kofeiini on todella heikko diureetti, guaraanan sisältämät teofylliini ja teobromiini ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä uute löydettiin seoksesta.

Ote Goldenrodin pohjaosista - Goldenrod on kasvi, joka tunnetaan laajasti diureettisesta vaikutuksestaan. Käytetään usein virtsateiden tulehduksessa, tukee munuaisten moitteetonta toimintaa ja normalisoi veden ja elektrolyyttitasapainon. Se voi alentaa verenpainetta ja parantaa ruuansulatusta.

Karpalohedelmäuutetta (mukaan lukien 10% proantosyanidiiniä) - karpalohedelmä on lähde bioflavonoideille, fenoliyhdisteille ja monille arvokkaille anti-inflammatorisille ja antioksidantteille fytokemikaaleille. Karpalohedelmät ovat löytäneet monia sovelluksia virtsateiden hoitamiseen tai ennaltaehkäisevään täydentämiseen, virtsarakon tulehdukseen, oikean virtsan pH-arvon säätämiseen ja diureettiseen vaikutukseen.

Vihreän teen lehtiuute (mukaan lukien 50% polyfenoleja) - Valmisteen sisältämä vihreän teen uute sisältää erittäin suuren määrän polyfenoleja, joilla on vahva antioksidanttivaikutus. Sillä on kyky lakaista vapaita radikaaleja, jotka nopeuttavat kehon ikääntymisprosesseja. Tämän ansiosta vihreän teen uute auttaa vähentämään ja hidastamaan kehon ikääntymisprosessia. Lisäksi vihreän teen uute tukee immuunijärjestelmää. Lisäksi vihreän teen uute tukee tehokkaasti rasvanpolttoprosessia, auttaa stimuloimaan rasvasolujen hajoamista ja estämään niiden uudelleenlaajenemista.

Ote koskenen pohjaosista (sisältäen 7% piidioksidia) - korte on yksi maapallon vanhimmista kasveista. Tunnetaan pääasiassa valmisteista, joilla on myönteinen vaikutus ihoamme, hiuksiin ja kynsiin. Sisältää arvokkaita polyfenolisia aineosia ja orgaanisia happoja. Kasvia käytetään usein virtsatieongelmissa, kuten muillakin kasveilla, sillä on diureettinen vaikutus, alentaa verenpainetta.

B6-vitamiini (pyridoksalo-5'-fosfaatti P-5-P) - p-5-p: n tai pyridoksalo-5-fosfaatin muodossa. Se on kehomme paras biologisesti saatavissa oleva B6-vitamiinimuoto. Se täyttää ja tukee fysiologisten toimintojen valtamerta ja on elintärkeää kehomme kaikkien elinten moitteettomalle toiminnalle.

OstroVit Hydro Out Diuretic hyödyt ?

Helpottaa pääsemään eroon liiallisesta vedestä kehossa.

Parantaa lihasten erottuvuutta.

Tukee rasvan vähentämisprosesseja.

Vaikuttaa positiivisesti kehon vastustuskykyyn.

Paljon arvokkaita polyfenolisia aineosia ja muita fytokemikaaleja.

Korkealaatuiset standardisoidut kasviuutteet.

Tukee virtsateiden normaalia toimintaa.

Tukee veden ja elektrolyyttien hallinnan sääntelyä.

Se parantaa ihon, hiusten ja kynsien ulkonäköä.

Käyttöohje:

Ota yksi annos (3 kapselia) päivässä. Tuote on tarkoitettu vain aikuisille.

1 Annos sisältää:

Nokkosen lehtiuutetta 350 mg

Voikukanjuuriuutetta 350 mg

- josta flavonoideissa (3%) 10,5 mg

Guarana-siemenuutetta 250 mg

- tästä kofeiinissa (22%) 55 mg

Solidago virgaurea ilmaosauutetta 200 mg

Karpalohedelmäuutetta 200 mg

- tässä proantosyanidiinissa (10%) 20 mg

Vihreän teen lehtiuutetta 200 mg

- tässä polyfenoleissa (50%) 100 mg

orsetail-ilmaosauutetta 150 mg

- tässä piidioksidissa (7%) 10,5 mg

B6-vitamiinia (pyridoksalo-5'-fosfaatti P-5-P) 18 mg (1286% **).

Ravintolisä

Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Parasta ennen on merkitty pakkaukseen.

Pakkaus 90 kpl.

https://www.hcgym.fi/hydro-out-diuretic-kuivattamiseen.html